Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ Carteco χορηγεί το “Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη”

Η Carteco χορηγεί το “Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη”

Η Carteco υποστηρίζει τον διεθνή διαγωνισμό αφίσας, με τίτλο «Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη», έναν ιδιαίτερο και καινοτόμο θεσμό στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2002 και […]

Η Carteco υποστηρίζει τον διεθνή διαγωνισμό αφίσας, με τίτλο «Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη», έναν ιδιαίτερο και καινοτόμο θεσμό στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2002 και σήμερα απαρτίζεται<...>από τον διαγωνισμό, εκθέσεις και παράλληλες εκδηλώσεις, τόσο στην Ιθάκη, όσο και στην Αθήνα. Με περισσότερες από 1800 συμμετοχές από εξήντα και πλέον χώρες, η Carteco είναι περήφανη που συμβάλλει με τον τρόπο της στην εξέλιξη του διακεκριμένου design σε όλα τα επίπεδα. Το “Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη” θα εγκαινιαστεί στις 12 Ιουλίου στην Ιθάκη, ενώ οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν τον Σεπτέμβριο στον πολυχώρο Bios, στην Αθήνα.

Ο κ. Βασίλειος Π. Μπαρτζώκας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Carteco, δήλωσε σχετικά: “Η χορηγική πολιτική της Carteco αγκαλιάζει project διαφορετικών κατευθύνσεων και εκφράσεων του design, με κοινό γνώμονα την καινοτομία, την ποιότητά τους και, ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση, την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική αξία τους. Ο διαγωνισμός αυτός, πολυσυλλεκτικός και ανοικτός για όλους όσους αγαπούν το design, καταδεικνύει με εξαιρετικό τρόπο τη δύναμη του glocality (global+local), μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες τάσεις σήμερα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024