Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕθελοντική αιμοδοσία από το προσωπικό του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Εθελοντική αιμοδοσία από το προσωπικό του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Στις 3 Ιουλίου, το προσωπικό του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» έδωσε λίγα λεπτά από το χρόνο του για τους σκοπούς της εθελοντικής αιμοδοσίας, εκφράζοντας έτσι την αγάπη του για τους συναδέλφους […]

Στις 3 Ιουλίου, το προσωπικό του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» έδωσε λίγα λεπτά από το χρόνο του για τους σκοπούς της εθελοντικής αιμοδοσίας, εκφράζοντας έτσι την αγάπη του για τους συναδέλφους και συνανθρώπους του. Η πρωτοβουλία αυτή<...>του ξενοδοχείου εφαρμόζεται τα τελευταία 14 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει έτσι μια «Τράπεζα Αίματος» στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, η οποία είναι στη διάθεση των συνεργατών του ξενοδοχείου, καθώς και των οικογενειών τους.

Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι ευαισθητοποιημένο σε θέματα που αφορούν στη βοήθεια των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, αλλά και θέματα προστασίας του περιβάλλοντός μας, με διάφορα προγράμματα ανακύκλωσης και διατήρησης ενέργειας. Αξίζει να τονισθεί πως το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία έχει το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακύκλωσης στην Αθήνα, ανακυκλώνοντας λάδια κουζίνας, κερί, τόνερ, μπαταρίες, γυαλί, χαρτί, πλαστικό και λαμπτήρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024