Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτην οικογένεια της Star Alliance και η Egyptair

Στην οικογένεια της Star Alliance και η Egyptair

Ενισχύοντας το δίκτυο της Star Alliance στην περιοχή της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, Egyptair, εντάχθηκε πριν λίγες μέρες στην οικογένεια της αεροπορικής συμμαχίας, αποτελώνταςτο […]

Ενισχύοντας το δίκτυο της Star Alliance στην περιοχή της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, Egyptair, εντάχθηκε πριν λίγες μέρες στην οικογένεια της αεροπορικής συμμαχίας, αποτελώντας<...>το 21ο μέλος της. Σημειώνεται πως η Egyptair εκτελεί εβδομαδιαίως 1.624 πτήσεις σε 69 προορισμούς του κόσμου και η ένταξη της στην συμμαχία επιτεύχθη, έπειτα από την ολοκλήρωση 9μηνου προγράμματος προσαρμογής της στον τρόπο λειτουργίας και των λοιπών μελών.

“Η Egyptair επέλεξε το δίκτυο της Star Alliance κυρίως διότι είναι το πιο μεγάλο και το πιο δυνατό από όλες τις συμμαχίες, στοχεύοντας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους επιβάτες και την παράλληλη ελαχιστοποίηση του κόστους – στόχο που βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και την Egyptair” δήλωσε σχετικά ο CEO της Egyptair, κ. Tawfik Assy. “Η στρατηγική βάση της Egyptair θα καταστήσει το αεροδρόμιο Καΐρου κόμβο για όλη την οικογένεια της Star Alliance, προσφέροντας δίοδο στις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής” πρόσθεσε.

“Με την προσθήκη της Egyptair, η συμμαχία της Star Alliance γίνεται η μεγαλύτερη στην αγορά της Αφρικής, αφού μισά από τα μέλη της εκτελούν πτήσεις στην Αφρικανική ήπειρο” δήλωσε από την πλευρά του ο CEO της Star Alliance, κ. Jaan Albrecht. “Το οικονομικό και επιχειρηματικό κλίμα της Αφρικής αποσπά την παγκόσμια προσοχή. Η Star Alliance είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις επιχειρηματικές ανάγκες της ηπείρου, έχοντας την Egyptair να εξυπηρετεί τη βόρεια Αφρική, την South African Airways την νότια Αφρική και ακόμη 9 αεροπορικές εταιρίες να εξυπηρετούν άλλους προορισμούς της Αφρικής”.

Σημειώνεται πως από το προσεχές φθινόπωρο στο αεροδρόμιο Καΐρου θα λειτουργήσει νέο Τέρμιναλ, που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο επιβάτες των εταιριών-μελών της Star Alliance. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το νέο Τέρμιναλ θα μπορεί να εξυπηρετεί 11 εκατ. επιβάτες καθημερινά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024