Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓράμμα κενό ο έλεγχος των Προστατευόμενων Περιοχών
Μιχάλης Παπαγιαννάκης

Γράμμα κενό ο έλεγχος των Προστατευόμενων Περιοχών

“Με αφορμή τα όσα γίνονται στην Ελλάδα και τις συχνές παραπομπές της στα όργανα της ΕΕ για μη τήρηση των όρων περιβαλλοντικής προστασίας είναι φανερό ότι η φύλαξη και ο […]

“Με αφορμή τα όσα γίνονται στην Ελλάδα και τις συχνές παραπομπές της στα όργανα της ΕΕ για μη τήρηση των όρων περιβαλλοντικής προστασίας είναι φανερό ότι η φύλαξη και ο έλεγχος των Προστατευόμενων Περιοχών<...>(ΠΠ) είναι γράμμα κενό”, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ερώτηση του στη Βουλή ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Μιχάλης Παπαγιαννάκης.

Ο κ. Παπαγιαννάκης συγκέντρωσε τα βασικά στοιχεία της γενικής κατάστασης των ΠΠ και τα ειδικά προβλήματα πολλών από αυτών και κατέθεσε μια σειρά ερωτήσεων: μία γενική για το σύνολο των προβλημάτων και δέκα (10) εξειδικευμένες στα ζητήματα των περισσότερο εκτεθειμένων Προστατευόμενων Περιοχών από τις είκοσι επτά (27) της χώρας μας.

“Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο” σημείωσε ο κ. Παπαγιαννάκης, “να δοθεί η ευκαιρία στην Κυβέρνηση να εξηγήσει τη θέση της συνολικά, όσο και συγκεκριμένα κατά περιοχή, με δεδομένο ότι η πολιτική των Προστατευόμενων Περιοχών αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία της περιβαλλοντικής πολιτικής της χώρας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024