Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚαμπάνια εκστρατείας της Βρετανίας για εσωτερικό τουρισμό
VisitBritain

Καμπάνια εκστρατείας της Βρετανίας για εσωτερικό τουρισμό

Στοχεύοντας στις οικογένειες και τις ανάγκες τους για καλοκαιρινές διακοπές ο εθνικός φορέας τουρισμού της Βρετανίας, Enjoy England, που αποτελεί το εσωτερικό όργανο του VisitBritain, λανσάρει μια νέα καμπάνια εσωτερικού τουρισμού. Εκμεταλλευόμενη το κλείσιμο των σχολείων, η νέα καμπάνια της Βρετανίας…

Στοχεύοντας στις οικογένειες και τις ανάγκες τους για καλοκαιρινές διακοπές ο εθνικός φορέας τουρισμού της Βρετανίας, Enjoy England, που αποτελεί το εσωτερικό όργανο του VisitBritain, λανσάρει μια νέα καμπάνια<...>εσωτερικού τουρισμού. Εκμεταλλευόμενη το κλείσιμο των σχολείων, η νέα καμπάνια της Βρετανίας περιλαμβάνει δεκάδες προτάσεις και προσφορές για οικογενειακές διακοπές καθ` όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και για όλα τα γούστα στο εσωτερικό της χώρας.΄

Η καμπάνια υποστηρίζεται από ένα διαδραστικό website, το www.monsterfamilyfun.com, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της Βρετανίας, όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, όπως επίσης και τις ιδανικές παραλίες, αλλά και τα ιδανικά καταλύματα για οικογένειες. Μάλιστα, το website επιτρέπει στις οικογένειες να φτιάξουν τις δικές τους ξεχωριστές διακοπές, με κριτήρια είτε την γεωγραφική περιοχή, είτε την ηλικία των παιδιών.

Όπως ανέφερε ο κ. Laurence Bresh του Enjoy England, “πέρσι το καλοκαίρι, οι Βρετανοί πραγματοποίησαν 31 εκατ. διανυκτερεύσεις στην χώρα τους, ξοδεύοντας 5,6 δισ. λίρες. Οι καλοκαιρινές διακοπές των σχολείων είναι αυτές που μας αφήνουν τις περισσότερες αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία. Για αυτό καταλληλότερη περίοδος για την έναρξη της νέας καμπάνιας μας είναι αυτή που διανύουμε, επιτρέποντας στις οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών να απολαύσουν την Βρετανία σε όλο της το μεγαλείο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024