Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο Mamma Mia έδωσε ώθηση στον Ελληνικό τουρισμό
Hotels.com

Το Mamma Mia έδωσε ώθηση στον Ελληνικό τουρισμό

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Hotels.com, συστήματος ηλεκτρονικών κρατήσεων ξενοδοχείων, οι αναζητήσεις για την Ελλάδα και ιδίως τα ελληνικά νησιά έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα πολύ μετά την παρουσίαση του έργου Mamma […]

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Hotels.com, συστήματος ηλεκτρονικών κρατήσεων ξενοδοχείων, οι αναζητήσεις για την Ελλάδα και ιδίως τα ελληνικά<...> νησιά έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα πολύ μετά την παρουσίαση του έργου Mamma Mia! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναζητήσεις γενικά για μεσογειακούς προορισμούς έχουν αυξηθεί τελευταία κατά 70% τονίζει το Hotels.com

Ο Διευθυντής επικοινωνίας του Hotels.com κ. Alison Couper δήλωσε ότι «η ιδέα ότι μια ταινία έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει ένα προορισμό στον τουριστικό χάρτη έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό πολύ αποδοτική. Η ταινία «The Lord of the Rings» επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τον τουρισμό της Ν. Ζηλανδίας, και το γνωστό έργο «Borat» αύξησε τις αναζητήσεις για το Καζακστάν κατά 300% στο Hotels.com»

Ακολουθώντας τα χνάρια του μιούζικαλ, η ταινία Mamma Mia! γυρίστηκε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, από την Κεντρική Ελλάδα και το Πήλιο, μέχρι και την Σκιάθο και το μικρό νησί της Σκοπέλου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024