Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΣυνεργασία της Carlson Wagonlit Travel με την American Express

Συνεργασία της Carlson Wagonlit Travel με την American Express

Η Carlson Wagonlit Travel (CWT) και η American Express Global Commercial Card (American Express), υπέγραψαν μακροχρόνια συνεργασία σύμφωνα με την οποία η CWT θα προωθεί στους υπάρχοντες και τους εν […]

Η Carlson Wagonlit Travel (CWT) και η American Express Global Commercial Card (American Express), υπέγραψαν μακροχρόνια συνεργασία σύμφωνα με την οποία η<...> CWT θα προωθεί στους υπάρχοντες και τους εν δυνάμει πελάτες της σε 21 χώρες τις τρεις λύσεις για πληρωμές της American Express: Business Travel Account, Corporate Card και Corporate Meeting Card.

Η Carlson Wagonlit Travel επέλεξε την American Express για την παγκόσμια κάλυψη που προσφέρει, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την ευελιξία και για την υψηλή ανάλυση δεδομένων που προσφέρει.

Μέσω αυτής της συνεργασίας οι πελάτες της CWT θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

  • Οι εταιρίες θα μπορούν να ενοποιήσουν τα προγράμματα των καρτών που εφαρμόζουν στις διάφορες χώρες και περιοχές, διευκολύνοντας έτσι τη διαχείριση των εξόδων τους.
  • Υποστηρίζονται οι lodge κάρτες, οι individual, καθώς και οι κάρτες meetings & events, εξασφαλίζοντας περισσότερη διαφάνεια και έλεγχο των ταξιδιωτικών εξόδων.
  • Οι λύσεις που προσφέρονται μέσω αυτών των νέων προϊόντων είναι ευέλικτες και μπορούν να προσαρμοσθούν σε πελάτες όλων των μεγεθών και σε όλες τις αγορές. Επιπλέον, διατίθενται προσαρμοσμένα εναλλακτικά συστήματα έκδοσης λογαριασμών, ενοποίησης χρεώσεων και πληρωμής.
  • Οι κάρτες γίνονται δεκτές από αεροπορικές εταιρίες, ξενοδοχεία, και εταιρίες επίγειας μεταφοράς σε όλο τον κόσμο.
  • Οι εταιρίες θα μπορούν να προσφέρουν προγράμματα ανταμοιβής και κινήτρων σε μεμονωμένους κατόχους καρτών έτσι ώστε να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση των υπαλλήλων τους.

Επιπλέον, η CWT και η American Express θα είναι σε θέση να προσφέρουν στην κοινή πελατεία τους επιπλέον στοιχεία προστιθέμενης αξίας με τη μορφή λεπτομερών αναφορών, ενοποιημένων σε τοπικό, περιφερειακό ή και παγκόσμιο επίπεδο. Οι πελάτες που θα εγκαθιστούν το CWT Agency+CardReportingθα επωφελούνται από την σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος ανάλυση των εξόδων ταξιδίων, δεδομένου ότι θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν και να συνταιριάζουν τα έξοδα βάσει πιστωτικών καρτών με τις συναλλαγές μέσω της CWT. Αυτή η διαδικασία θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες και των δύο εταιριών να βελτιώσουν τη διαχείριση των εταιρικών τους καρτών και των ταξιδιωτικών τους προγραμμάτων.

Ο κ. Mike Koetting, Executive Vice President σε θέματα Global Supplier Management της CWT, δήλωσε: «Η American Express προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για πληρωμές σε όλο τον κόσμο. Ήδη πολλοί από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν τις πιστωτικές κάρτες της American Express και ανυπομονούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα εκτεταμένα στοιχεία τα οποία, σε συνδυασμό με το CWTAgency+CardReporting, θα τους προσφέρουν μια πιο ξεκάθαρη και κατανοητή εικόνα των ταξιδιωτικών τους εξόδων. Χάρη στην ευρύτερη εικόνα που θα έχουν, οι εταιρίες μπορούν να αυξήσουν την συμμόρφωση με τους κανονισμούς, αλλά και την επιρροή τους στις διαπραγματεύσεις τους με τους προμηθευτές με στόχο την επίτευξη μεγαλύτερης οικονομίας. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε παρόμοιες δυνατότητες σε ένα ακόμα μεγαλύτερο αριθμό πελατών μας και είμαστε σίγουροι ότι μαζί με την American Express αυτή η μετάβαση θα είναι αρραγής.”

O κ. Brendan Walsh, Senior Vice President της American Express Global Commercial Card για την Ευρώπη, πρόσθεσε: «Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που υπογράψαμε αυτή τη συμφωνία με την Carlson Wagonlit Travel. Ως προτιμώμενος προμηθευτής πληρωμών, θα είμαστε σε θέση να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας στους κοινούς πελάτες μας, όπως επίσης, και να επεκτείνουμε τις σχέσεις μας με νέους πελάτες σε πολλές αγορές σε όλο τον κόσμο. Αυτή η συνεργασία ενισχύει την δύναμή μας παγκοσμίως στην προσφορά λύσεων εταιρικών πληρωμών στον ταξιδιωτικό κλάδο, υποστηρίζοντας τον στόχο μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, οικονομία και έλεγχο. Αυτή η νέα συμφωνία είναι επικοδομητική για τους πελάτες μας, όπως επίσης και για τις εταιρίες μας.”

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024