Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΠρωτοποριακή κίνηση για το περιβάλλον από το Athens Ledra Marriott

Πρωτοποριακή κίνηση για το περιβάλλον από το Athens Ledra Marriott

Με στόχο την εξοικονόμηση νερού, το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott τοποθετεί στα δωμάτια του το κλασσικό κύπελλο ξυρίσματος. Η συνεχής ροή νερού ή το γέμισμα του νιπτήρα δεν θα είναι […]

Με στόχο την εξοικονόμηση νερού, το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott τοποθετεί στα δωμάτια του το κλασσικό κύπελλο ξυρίσματος. Η συνεχής ροή νερού ή<…> το γέμισμα του νιπτήρα δεν θα είναι απαραίτητα για το ξύρισμα πλέον στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Athens Ledra Marriott. Ο πελάτης μπορεί να γεμίσει το κύπελλο ξυρίσματος με νερό. Αυτή η κλασσική λεπτομέρεια, είναι ένα τέλειο παράδειγμα των απλών πραγμάτων που μπορούμε όλοι να κάνουμε για να μειώσουμε την κατανάλωση νερού και να προστατεύσουμε τους υδάτινους πόρους μας.

«Δουλεύουμε σκληρά για να εφαρμόσουμε τις βιώσιμες περιβαλλοντικές πρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης των φυσικών πόρων, και της μείωσης και ανακύκλωσης των αποβλήτων οπουδήποτε είναι δυνατόν. Οι πρακτικές μας απεικονίζουν τα περιβαλλοντικά ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες των φιλοξενουμένων, των εργαζομένων, των συνέταιρων και της κοινότητάς μας» λέει ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο της Αθήνας Ledra Marriott ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους να αυξήσει την εμπειρία των φιλοξενουμένων και να συμβάλει σε ένα πιo πράσινο περιβάλλον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024