Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πρωτοποριακή κίνηση για το περιβάλλον από το Athens Ledra Marriott

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Ιούλιος 2008, 00:00

Με στόχο την εξοικονόμηση νερού, το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott τοποθετεί στα δωμάτια του το κλασσικό κύπελλο ξυρίσματος. Η συνεχής ροή νερού ή<...>

το γέμισμα του νιπτήρα δεν θα είναι απαραίτητα για το ξύρισμα πλέον στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Athens Ledra Marriott. Ο πελάτης μπορεί να γεμίσει το κύπελλο ξυρίσματος με νερό. Αυτή η κλασσική λεπτομέρεια, είναι ένα τέλειο παράδειγμα των απλών πραγμάτων που μπορούμε όλοι να κάνουμε για να μειώσουμε την κατανάλωση νερού και να προστατεύσουμε  τους υδάτινους πόρους μας.

«Δουλεύουμε σκληρά για να εφαρμόσουμε τις βιώσιμες περιβαλλοντικές πρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης των φυσικών πόρων, και της μείωσης και ανακύκλωσης των αποβλήτων οπουδήποτε είναι δυνατόν. Οι πρακτικές μας απεικονίζουν τα περιβαλλοντικά ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες των φιλοξενουμένων, των εργαζομένων, των συνέταιρων και της κοινότητάς μας» λέει ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο της Αθήνας Ledra Marriott ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους να αυξήσει την εμπειρία των φιλοξενουμένων και να συμβάλει σε ένα πιo πράσινο περιβάλλον.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top