Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπεισόδιο σε πτήση από Ελλάδα με μεθυσμένες Αγγλίδες
XL Airways Boeing 737

Επεισόδιο σε πτήση από Ελλάδα με μεθυσμένες Αγγλίδες

Δύο Βρετανίδες προκάλεσαν πανικό σε πτήση που ξεκίνησε από τη Κω με προορισμό το Manchester, όταν επιτέθηκαν στο ιπτάμενο προσωπικό με ένα μπουκάλι βότκας και μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα κινδύνου εν ώρα πτήσης και σε ύψος 9.000 μέτρων!…

Δύο Βρετανίδες προκάλεσαν πανικό σε πτήση που ξεκίνησε από τη Κω με προορισμό το Manchester, όταν επιτέθηκαν στο ιπτάμενο προσωπικό με ένα μπουκάλι βότκας<...> και μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα κινδύνου εν ώρα πτήσης και σε ύψος 9.000 μέτρων!

Φυσικά, οι δύο κοπέλες ηλικίας 26 και 27 χρονών ήταν μεθυσμένες. Η ναυλωμένη πτήση της XL Airways που εκτελείτο με ένα Boeing 737 αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Γερμανία, όπου και η τοπική αστυνομία συνέλαβε τις κοπέλες. Παρά το γεγονός ότι τώρα θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο χιλιάδων λιρών για προσκόλληση της εναέριας κυκλοφορίας, οι δύο γυναίκες τελικά παραδόθηκαν στην αστυνομία της Μεγ. Βρετανίας. Επίσης, η αεροπορική εταιρία θα ζητήσει αποζημίωση για τα έξοδα της αναγκαστικής προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Γερμανίας.

Είναι αξισημείωτη η στάση του ιπτάμενου προσωπικού της XL Airways που με ψυχραιμία, με βάση τα λεγόμενα των υπολοίπων επιβατών, κατάφερε να ακινητοποιήσει τις δύο γυναίκες και να τους περάσει πλαστικές χειροπέδες, δυστυχώς όμως αφού η μία από αυτές είχε ήδη ανοίξει την πόρτα κινδύνου και φώναζε ότι θέλει να αναπνεύσει καθαρό αέρα!

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024