Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤα παγκόσμια συστήματα e-commerce της Air China ενισχύει η Amadeus

Τα παγκόσμια συστήματα e-commerce της Air China ενισχύει η Amadeus

Την επιτυχημένη ενσωμάτωση των συστημάτων e-business της Air China σε 25 διεθνείς αγορές ανακοίνωσε η Amadeus, ένας εκ των κορυφαίων τεχνολογικών συνεργατών της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Η Air China […]

Την επιτυχημένη ενσωμάτωση των συστημάτων e-business της Air China σε 25 διεθνείς αγορές ανακοίνωσε η Amadeus, ένας εκ των κορυφαίων τεχνολογικών συνεργατών της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Η Air China στράφηκε<...>στην Amadeus για την υιοθέτηση μιας πλήρους εξειδικευμένης λύσης online κρατήσεων εισιτηρίων που θα βοηθήσει την εταιρία να διαχειριστεί την έντονη κινητικότητα, που παρατηρείται στις online κρατήσεις λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου αυτό το καλοκαίρι.

Μέσω της συνεργασίας με την Amadeus, η Air China μπορεί πλέον να προσφέρει στους πελάτες της, σε πολλές διεθνείς αγορές, μια πλήρως προσαρμοσμένη online υπηρεσία κράτησης εισιτηρίων στην τοπική γλώσσα και νόμισμα, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της ταξιδιωτικής εμπειρίας και την αύξηση των online δεικτών.

Ο κ. Lui Dong, Διευθυντής του Τμήματος E-commerce της Air China δήλωσε: “Όντας μια αεροπορική εταιρία με διεθνή δραστηριοποίηση και μια ογκώδη και διαφορετική πελατειακή βάση, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια τοπική ιστοσελίδα σε κάθε μια από τις διεθνείς αγορές μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή online ταξιδιωτική εμπειρία, σε τοπικό επίπεδο. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των διεθνών ηλεκτρονικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ειδικά πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, όπου η ταξιδιωτική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Πιστεύουμε επίσης ότι η Amadeus διαθέτει την οικονομική δύναμη και την δυνατότητα να προσφέρει απαράμιλλη τεχνολογία κρατήσεων, επιτρέποντας μας να παραμένουμε ανταγωνιστικοί. Μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα την επίδραση αυτής της τεχνολογίας στα αποτελέσματά μας τους τελευταίους μήνες, με αύξηση των online κρατήσεων που φτάνει πάνω από 50% κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με την Amadeus, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια άριστη ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους τους online πελάτες μας.”

Ο κ. David Brett, Πρόεδρος της Amadeus για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, σχολίασε: “Πιστεύω ότι η κυρίαρχη θέση μας στην Κίνα έχει προέλθει από την δυνατότητά μας να παρέχουμε παγκόσμιο εύρος και λειτουργικότητα, καθώς επίσης και από την πληθώρα των τεχνολογικών συνεργασιών με αεροπορικές εταιρείες. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Air China και συμβάλλουμε στην σημαντική της ανάπτυξη. Παρέχουμε στην εταιρεία λύσεις e-commerce και έχουμε δεσμευτεί να αναπτύξουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες ακόμα περισσότερο στην περιοχή.”

Ο κ. Philippe Der Arslanian, Διευθυντής του Τμήματος Airline Direct Channel της Amadeus πρόσθεσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι, που συνεισφέρουμε στην επιτυχία και την ανάπτυξη των online επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Air China. Οι Web 2.0, πλήρως προσαρμόσιμες, λύσεις επιτρέπουν στους πελάτες μας να επιταχύνουν τις διαδικασίες e-business. Επιπλέον, η ακλόνητη δέσμευση της Amadeus στο e-commerce σημαίνει ότι οι συνεργάτες μας θα μπορούν να υποστηρίξουν την online ανάπτυξή τους μέσα από τα οφέλη των αναδυόμενων ευκαιριών e-commerce και των εξελισσόμενων τεχνολογιών.”

Οι λύσεις e-commerce της Amadeus υποστηρίζουν αυτή την στιγμή πάνω από 250 ιστοσελίδες για πάνω από 80 αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως, όπως οι Air Canada, Air China, Air France, BMI, Cathay Pacific, China Airlines, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Dragonair, EVA Air, Finnair, Iberia, Qantas και Singapore Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024