Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣυνεχίζονται από το φθινόπωρο οι εκθέσεις φωτογραφίας με θέμα “Τα ελληνικά Τοπία”
Γραφείο ΕΟΤ Ρώμης

Συνεχίζονται από το φθινόπωρο οι εκθέσεις φωτογραφίας με θέμα “Τα ελληνικά Τοπία”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι δύο εκθέσεις Φωτογραφίας με θέμα “Τα ελληνικά Τοπία” στις πόλεις Ρώμη και Νάπολη της Ιταλίας, που πραγματοποίησε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρώμης και που στόχο […]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι δύο εκθέσεις Φωτογραφίας με θέμα “Τα ελληνικά Τοπία” στις πόλεις Ρώμη και Νάπολη της Ιταλίας, που πραγματοποίησε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρώμης και που στόχο είχαν τη διαφημιστική<...>προβολή της χώρας μας.

Στην πόλη της Ρώμης, η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Trastevere και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία Santa Maria in Trastevere για το χρονικό διάστημα από 9 έως και 26 Ιουλίου υπό την αιγίδα του Δήμου της πόλης. Παρόλο που στο ξεκίνημα της έκθεσης καταστράφηκαν λόγω βανδαλισμών ορισμένες φωτογραφίες, σε σύντομο χρονικό διάστημα αντικαταστάθηκαν και η έκθεση ολοκληρώθηκε επιτυχώς με θετικά σχόλια από τον τοπικό τύπο για την πρωτοβουλία του Ε.Ο.Τ.

Στην Νάπολη αντίστοιχα, η έκθεση είχε διάρκεια από τις 11 έως και τις 31 Ιουλίου, πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου της πόλης, στον δρόμο Via Console Cesario δίπλα στην κεντρική Πλατεία Piazza del Plebiscito.

Το Γραφείο ΕΟΤ Ρώμης έχει προγραμματίσει το φθινόπωρο να μεταφέρει την έκθεση και σε άλλες πόλεις της Ιταλίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024