Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης

ΠΑΣΚΕΔΙ: Καταδικαστέα κάθε εκδήλωση βίας εις βάρων θαμώνων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Αύγουστος 2008, 00:00

Οποιαδήποτε εν γένει εκδήλωση βίας εις βάρος θαμώνων των κέντρων διασκέδασης και εστίασης καταδικάζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης - ΠΑΣΚΕΔΙ, μη μπορώντας ωστόσο να παραβλέψει το φυσικό δικαίωμα των ιδίων<...>

των θαμώνων για ασφαλή διασκέδαση και ψυχαγωγία τους. Κάτι τέτοιο είναι σύμφωνο άλλωστε και με τους κανόνες του δικαίου.

Πάραυτα, στον απόηχο του μεμονωμένου περιστατικού που έλαβε χώρα πρόσφατα στη Μύκονο, αποδίδονται, κυρίως από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, άμεσες ευθύνες στους ιδιοκτήτες των ανωτέρω κέντρων. Σε καμία περίπτωση, επισημαίνει ο ΠΑΣΚΕΔΙ, δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αυτό έλαβε χώρα, κατόπιν σχετικής συναινέσεως, προηγούμενης ή μεταγενέστερης του ιδιοκτήτη, στο κατάστημα του οποίου εργαζόταν ο φερόμενος ως δράστης.

Κάθε ιδιοκτήτης άλλωστε έχει δικαίωμα να προβαίνει σε έλεγχο των εισερχομένων στο κατάστημά του, προς διασφάλιση της εύρυθμης και ασφαλούς λειτουργίας αυτού, προκειμένου να διασφαλιστούν εν συνεχεία και οι ίδιοι οι θαμώνες του.

Καταλήγοντας, ο Σύνδεσμος καταδικάζει το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Μύκονο, καταδικάζει όμως περαιτέρω και κάθε ενέργεια που στοχεύει στην αμαύρωση του κλάδου του και στην αυθαίρετη απόδοση ευθυνών, εκεί όπου δεν υπάρχουν. Τέτοιες ενέργειες αποπροσανατολίζουν από την υιοθέτηση σωστών και αποτελεσματικών μέτρων για την αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων αναφέρει χαρακτηριστικά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top