Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου

Η Μύκονος παραμένει ασφαλής προορισμός για όλους

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Αύγουστος 2008, 00:00

“Το τραγικό περιστατικό ενός συνανθρώπου μας από την Αυστραλία, που τίμησε την Μύκονο και την Ελλάδα, επιλέγοντας το νησί μας ως προορισμό για τις θερινές διακοπές του, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαρακτηρίσει συνολικά την όμορφη<...>

γωνιά του Αιγαίου, στην οποία μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και αναπτύσσουμε την επαγγελματική δραστηριότητα μας. Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στο πλευρό του άτυχου Αυστραλού συνανθρώπου μας και της οικογένειας του”. Αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της η Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου.

“Κανένας πολίτης” προσθέτει “δεν μπορεί να συγκρατήσει τη θλίψη, την οργή και την απαξίωση που αισθάνεται για αυτούς που παρεκτράπηκαν, όμως τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές μπορούν δυστυχώς εύκολα να οδηγήσουν σε άδικες γενικεύσεις. Η τιμωρία αυτών που ευθύνονται πρέπει να είναι παραδειγματική”.

Ένα τέτοιο μεμονωμένο περιστατικό κατά την Ένωση δεν μπορεί να αμαυρώσει τη πατροπαράδοτη μυκονιάτικη φιλοξενία, δεν μπορεί να αφήσει μαύρα στίγματα στη κοινωνία μας. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο, μας εμπιστεύονται ως πρώτη επιλογή προορισμό για τις διακοπές τους, διότι ξέρουν ότι η Μύκονος παραμένει ένας ασφαλής προορισμός για όλους. Οι Μυκονιάτες έχουν πάντα ανοικτή την αγκαλιά και την καρδιά τους στους πολίτες όλου του κόσμου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top