Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΒιέννη – Τεράστια επιτυχία της έκθεσης ελληνικών τοπίων
ΕΟΤ Αυστρίας

Βιέννη – Τεράστια επιτυχία της έκθεσης ελληνικών τοπίων

Ιδιαίτερα ευνοϊκός ο απόηχος από την έκθεση φωτογραφίας του ΕΟΤ, με τοπία της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε για ένα μήνα (Ιούλιο) στην είσοδο των ανακτόρων Hofburg της Βιέννης (Michaelerplatz), όπου βρίσκονται και τα ρωμαϊκά ευρήματα της πόλης. Η πλατεία με τις ρωμαϊκές αρχαιότητες στο ιστορικό κέντρο της Βιέννης…

Ιδιαίτερα ευνοϊκός ο απόηχος από την έκθεση φωτογραφίας του ΕΟΤ, με τοπία της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε για ένα μήνα (Ιούλιο) στην είσοδο των ανακτόρων Hofburg της Βιέννης (Michaelerplatz), όπου βρίσκονται και τα ρωμαϊκά<...>ευρήματα της πόλης. Η πλατεία με τις ρωμαϊκές αρχαιότητες στο ιστορικό κέντρο της Βιέννης ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή ως τόπος φιλοξενίας των φωτογραφιών του ΕΟΤ.

Χιλιάδες επισκεπτών είχαν την αναπάντεχη ευκαιρία να θαυμάσουν ελληνικά τοπία στο κέντρο κυριολεκτικά της Ευρώπης, δίπλα στα μεγαλοπρεπή ανάκτορα Hofburg, η είσοδος των οποίων κοσμείται από αγάλματα εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία.

Αξίζει να τονιστεί ότι ήταν η πρώτη φορά που κεντρική πλατεία της Βιέννης διατέθηκε σε άλλη χώρα για τέτοιου είδους πρωτοβουλία. Η έκθεση απέσπασε τον θαυμασμό των πολιτικών, πολιτιστικών και τουριστικών φορέων της αυστριακής πρωτεύουσας και συνέβαλε στην τόνωση του ευνοϊκού κλίματος για τη χώρα μας.

Οι φωτογραφίες μεταφέρονται τον Αύγουστο από τη Βιέννη στην Αθήνα, όπου θα εκτεθούν σε κεντρικό σημείο της πόλης, κατά πάσα πιθανότητα στην πλατεία Συντάγματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024