Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΑλλαγές προσώπων στην ΕΡΓΟΣΕ

Αλλαγές προσώπων στην ΕΡΓΟΣΕ

Ο Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Νίκος Αποστολόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Κούρεντας, θεωρώντας ότι ολοκλήρωσαν έναν κύκλο προσφοράς στην εταιρία, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Μετά την υποβολή των […]

Ο Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Νίκος Αποστολόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Κούρεντας, θεωρώντας ότι ολοκλήρωσαν έναν κύκλο προσφοράς στην εταιρία, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Μετά την υποβολή των παραιτήσεων<...>συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση του ΟΣΕ για να τοποθετηθεί νέος Πρόεδρος και νέος Διευθύνων Σύμβουλος. Πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Γιάννης Μπιτούνης και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Γιώργος Νέλλας.

Ο κ. Γιάννης Μπιτούνης είναι Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Διετέλεσε επί πολλά έτη ανώτερο στέλεχος επιχειρήσεων και επί έξι χρόνια Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mobil Oil Hellas. Έχει διατελέσει, επίσης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών.

Ο κ. Γιώργος Νέλλας είναι Πολιτικός Μηχανικός – Συγκοινωνιολόγος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στα συγκοινωνιακά, με εξειδίκευση στα οικονομικά και στην επιχειρησιακή έρευνα από το Πανεπιστήμιο Cornell των ΗΠΑ. Έχει εργαστεί στο Γραφείο Δοξιάδη ως υπεύθυνος έργων, στο Αττικό Μετρό ως υπεύθυνος συγκοινωνιακού σχεδιασμού και μελετών και στη ΤΡΑΜ Α.Ε. ως Γενικός Διευθυντής. Τα τελευταία χρόνια είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε τα ακόλουθα: «Μαζί με τις ευχές μου στη νέα διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα στους κ.κ. Αποστολόπουλο και Κούρεντα. Επί των ημερών τους η πορεία των έργων της ΕΡΓΟΣΕ επιταχύνθηκε σημαντικά και πιστεύω ότι η συνολική αποτίμηση του έργου τους είναι ιδιαίτερα θετική».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024