Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπόθεση Παυλίδη

Σιούφας: Ουδέποτε έφτασε στη Βουλή σχετική δικογραφία

Δώρα Σγάρτσου - 19 Αύγουστος 2008, 00:00

«Αμέσως μετά από σχετικά δημοσιεύματα ζήτησα από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής να ερευνήσει εάν και πότε διαβιβάσθηκε στη Βουλή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δικογραφία που να αφορά στον πρώην Υπουργό Αιγαίου<...>

κ. Αριστοτέλη Παυλίδη. Ύστερα από έρευνα, η οποία έγινε από την Υπηρεσία της Βουλής, προκύπτει ότι ουδέποτε έφθασε στη Βουλή σχετική δικογραφία». Τα παραπάνω ανέφερε χαρακτηριστικά χτες ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Δημήτριος Σιούφας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Πάνος Σκουρλέτης: Η περίπτωση Παυλίδη δεν είναι η μόνη

Ο κ. Πάνος Σκουρλέτης, μέλος της ΚΠΕ και του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, σε δήλωσή του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην Υπουργού Αρ. Παυλίδη, τόνισε τα εξής: «Οι συνεχείς αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση Παυλίδη, οδηγούν σε ένα αβίαστο συμπέρασμα: Αυτή η κυβέρνηση, τα στελέχη της, οι συνεργάτες της, δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς μίζες, μαύρο χρήμα και διαπλοκή.

Βέβαια η περίπτωση Παυλίδη δεν είναι η μόνη. Μετά τη SIEMENS, το ΓΕΡΜΑΝΟ, τον ΟΣΕ και τόσα άλλα που είδαμε τους τελευταίους μήνες, είναι ολοφάνερο πως η διαφθορά αποτελεί τη δίδυμη αδελφή του δικομματισμού.

Οι πολίτες ολοένα και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι απαιτούνται νέες απαντήσεις στα προβλήματά τους και ότι η λύση έρχεται από την Αριστερά».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top