Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δήμος Αθηναίων

Έκπληκτος ο Κακλαμάνης από δημοσιεύματα περί αλλαγής Π.Δ. για την περιοχή της Πλάκας

Δώρα Σγάρτσου - 20 Αύγουστος 2008, 00:00

Έκπληξη από δημοσιεύματα του τύπου, που καταγράφουν την ανησυχία της Κίνησης Πολιτών για την Πλάκα για πιθανή αλλαγή του Προεδρικού Διατάγματος που αφορά στη χρήση γης<...>

στην εν λόγω περιοχή της πόλης των Αθηνών, εξέφρασε σε χτεσινές δηλώσεις του ο δήμαρχος της Αθήνας, κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Μέχρι στιγμής επεσήμανε ουδέν σχέδιο νέου Προεδρικού Διατάγματος για την Πλάκα έχει φθάσει στο Δήμο της Αθήνας. Ουδεμία ενημέρωση ή όχληση έχει υπάρξει μέχρι στιγμής από το αρμόδιο υπουργείο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Και συνέχισε: “Οι απόψεις της Δημοτικής Αρχής για την Πλάκα είναι γνωστές και είχαν παρουσιαστεί και προεκλογικά. Ελπίζω οι ανησυχούντες να μην ανήκουν σ’ αυτούς που αφού έφτιαξαν ακόμη και πισίνες ή προέβησαν και σε άλλες πολεοδομικές παραβάσεις στα πολυτελή σπίτια τους, τώρα ζητούν να ληφθούν αποφάσεις που στην ουσία θα μετατρέψουν την Πλάκα σε ιδιωτικό χώρο.

Η αρμονική συνύπαρξη της ιστορικής παράδοσης με ό,τι δεν προσβάλει αυτή την παράδοση είναι η μόνη απάντηση στις καλοπροαίρετες, θέλω να πιστεύω, ανησυχίες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top