Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΚοντά στους πυρόπληκτους παραμένει με δράσεις της η JohnsonDiversey

Κοντά στους πυρόπληκτους παραμένει με δράσεις της η JohnsonDiversey

Δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει το περσινό καταστροφικό καλοκαίρι με τις πυρκαγιές που στοίχισαν τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας και έκαψε ολοσχερώς τεράστιες εκτάσεις πράσινου. Οι πληγές δεν επουλώνονται […]

Δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει το περσινό καταστροφικό καλοκαίρι με τις πυρκαγιές που στοίχισαν τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας και έκαψε ολοσχερώς τεράστιες<...> εκτάσεις πράσινου. Οι πληγές δεν επουλώνονται μέσα σε ένα χρόνο, ούτε οι μνήμες σβήνουν για τους ανθρώπους που βίωσαν αυτή την εμπειρία.

ΓιΆ αυτό η JohnsonDiversey συνεχίζει να υποστηρίζει και να βοηθάει τους ανθρώπους αυτούς στηρίζοντας την πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία FM, ο οποίος δημιούργησε ένα CD με 15 τραγούδια, επιλογές των ραδιοφωνικών του παραγωγών, με σκοπό να διαθέσει τα έσοδα από τις πωλήσεις του υπέρ των πυροπαθών του νομού Ηλείας. Ο σταθμός έχει κανονίσει με τους καλλιτέχνες και τις δισκογραφικές εταιρίες τους να μην εισπράξουν τα δικαιώματα από τις πωλήσεις αυτών των CD για να ενισχύσουν την προσπάθειά τους.

Ενόψει λοιπόν των καλοκαιρινών διακοπών, η διοίκηση της JohnsonDiversey αποφάσισε να προσφέρει σε όλους της τους εργαζομένους, αυτό το ξεχωριστό δώρο, για να συνεισφέρει σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια και να υπενθυμίσει σε όλους ότι προστατεύοντας το περιβάλλον προστατεύουμε τους εαυτούς μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε η εταιρία ένα χρόνο πριν, με την παροχή –το Σεπτέμβριο του 2007- τροφίμων, ειδών οικιακής χρήσης, υγιεινής και ένδυσης στους κατοίκους του Δήμου αρχαίας Ολυμπίας και συνεχίστηκε τα Χριστούγεννα με τη διάθεση του ποσού, που είχε προϋπολογισθεί για τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες κάρτες, στη μη κυβερνητική οργάνωση PRAKSIS, που συντόνιζε μια σειρά ενέργειες υπέρ των πυρόπληκτων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024