Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Virgin Atlantic πετάει ψηλότερα με τα βραβεία OAG

Η Virgin Atlantic πετάει ψηλότερα με τα βραβεία OAG

Η Virgin Atlantic κέρδισε, στην απονομή των βραβείων OAG πολλά βραβεία συμπεριλαμβανομένου και της Αεροπορικής Εταιρίας με το υψηλότερο Κύρος για το 2001! Επίσης, τρία άτομα από το ιπτάμενο προσωπικό […]

Η Virgin Atlantic<.> κέρδισε, στην απονομή των βραβείων OAG πολλά βραβεία συμπεριλαμβανομένου και της Αεροπορικής Εταιρίας με<...> το υψηλότερο Κύρος για το 2001! Επίσης, τρία άτομα από το ιπτάμενο προσωπικό της Virgin Airways τιμήθηκαν με το βραβείο "Καλύτερων Υπηρεσιών" ενώ η εταιρία βραβεύθηκε "Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στην Οικονομική θέση για Μακρινά Ταξίδια", "Καλύτερη Αεροπορική της Δυτικής Ευρώπης" ενώ απέσπασε πολλά θετικά σχόλια στην κατηγορία της "Καλύτερης Υπερατλαντικής" και "Καλύτερης Business Class στις Μακρινές Πτήσεις".

Ο ιδρυτής της Virgin Atlantic, Sir Richard Branson δήλωσε: "όλα τα βραβεία που κερδίσαμε είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του προσωπικού της Virgin Atlantic τον τελευταίο χρόνο. Αυτό το καταφέραμε ταυτόχρονα με τα εγκαίνια νέων υπηρεσιών στην upper class και νέων προορισμών όπως το Σικάγο, το Κέιπ Τάουν, το Λας Βέγκας και το Δελχί".

Το βραβείο "Καλύτερων Υπηρεσιών" δόθηκε στους Jonathon Marsden, Alex Hassard και Andy Arnold που ξεπέρασαν τον εαυτό τους για να σώσουν τη ζωή τριών νεαρών που τραυματίστηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής. Το προσωπικό των Πρώτων Βοηθειών που έφθασε αργότερα, δήλωσε ότι χωρίς τη βοήθεια του προσωπικού της Virgin Atlantic, οι τραυματίες δεν θα είχαν επιζήσει. Ο Richard Branson συνεχάρη τους Jonathon Marsden, Alex Hassard και Andy Arnold για την τιμή του OAG και για την ανδρεία, το κουράγιο και τον επαγγελματισμό που έδειξαν για να σώσουν τη ζωή των τριών νεαρών.

Ο Jonathon, ο Alex και ο Andy δήλωσαν "Έχουμε όλοι εκπαιδευτεί για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και δράσαμε καθαρά από ένστικτο. Δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ήρωες, καθένας από το ιπτάμενο προσωπικό της Virgin Atlantic θα έκανε το ίδιο".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024