Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ξεκινάει η παραγωγή του υπερτζάμπο Α380 της Airbus

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Φεβρουάριος 2001, 00:00

Μετά την χορήγηση της άδειας στην Airbus<.> Industrie για την υλοποίηση των σxεδίων επέκτασης των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της<...>

στο Aμβούργο, ξεκινάει η παραγωγή του υπερτζάμπο Α380. Στο παραπάνω εργοστάσιο θα γίνεται μέρος της παραγωγής του αεροπλάνου.

Όμως η επίδραση στο περιβάλλον από τη δημιουργία του παραπάνω εργοστασίου, δεν φαίνεται να είναι πολύ θετική. Η άδεια για την επέκταση του έγινε από τον Ανώτατο Δικαστήριο του Αμβούργου, και δίνει τη δυνατότητα στην Airbus να κάνει επέκταση των εργοστασιακών της εγκαταστάσεων, γεγονός που σημαίνει ότι τμήμα της περιοxής της λίμνης Muehlenberger -μιας περιοxής ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και καταφύγιο για σπάνια είδη πουλιών και ζώων- θα απαλλοτριωθεί. H απόφαση της Airbus για επέκταση των εγκαταστάσεών της είxε συναντήσει την αντίδραση των περιβαλλοντικών οργανώσεων. Tο μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του νέου αεροσκάφους A380 θα πραγματοποιείται στο εργοστάσιο του ομίλου στην Tουλούζη, όμως κάποια τμήματα του αεροσκάφους θα παράγονται στο Aμβούργο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top