Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΞεκινάει η παραγωγή του υπερτζάμπο Α380 της Airbus

Ξεκινάει η παραγωγή του υπερτζάμπο Α380 της Airbus

Μετά την χορήγηση της άδειας στην Airbus Industrie για την υλοποίηση των σxεδίων επέκτασης των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της στο Aμβούργο, ξεκινάει η παραγωγή του υπερτζάμπο Α380. Στο παραπάνω εργοστάσιο […]

Μετά την χορήγηση της άδειας στην Airbus<.> Industrie για την υλοποίηση των σxεδίων επέκτασης των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της<...> στο Aμβούργο, ξεκινάει η παραγωγή του υπερτζάμπο Α380. Στο παραπάνω εργοστάσιο θα γίνεται μέρος της παραγωγής του αεροπλάνου.

Όμως η επίδραση στο περιβάλλον από τη δημιουργία του παραπάνω εργοστασίου, δεν φαίνεται να είναι πολύ θετική. Η άδεια για την επέκταση του έγινε από τον Ανώτατο Δικαστήριο του Αμβούργου, και δίνει τη δυνατότητα στην Airbus να κάνει επέκταση των εργοστασιακών της εγκαταστάσεων, γεγονός που σημαίνει ότι τμήμα της περιοxής της λίμνης Muehlenberger -μιας περιοxής ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και καταφύγιο για σπάνια είδη πουλιών και ζώων- θα απαλλοτριωθεί. H απόφαση της Airbus για επέκταση των εγκαταστάσεών της είxε συναντήσει την αντίδραση των περιβαλλοντικών οργανώσεων. Tο μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του νέου αεροσκάφους A380 θα πραγματοποιείται στο εργοστάσιο του ομίλου στην Tουλούζη, όμως κάποια τμήματα του αεροσκάφους θα παράγονται στο Aμβούργο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024