Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑναγκαστικές προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της Βομβάης

Αναγκαστικές προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της Βομβάης

Δύο αεροσκάφη, ένα της ιρανικής εταιρίας Iran Air και ένα των κρατικών ινδικών αερογραμμών Air India, πραγματοποίησαν προχτές το βράδυ αναγκαστικές προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της Βομβάης, λόγω τεχνικών προβλημάτωνπου παρουσίασαν. […]

Δύο αεροσκάφη, ένα της ιρανικής εταιρίας Iran Air και ένα των κρατικών ινδικών αερογραμμών Air India, πραγματοποίησαν προχτές το βράδυ αναγκαστικές προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της Βομβάης, λόγω τεχνικών προβλημάτων<...>που παρουσίασαν.

Το πρώτο αεροσκάφος, τύπου Boeing 747-200 της Iran Air, είχε αναχωρήσει από τη Βομβάη με κατεύθυνση την Τεχεράνη και αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω, όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε έναν από τους κινητήρες του. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 294 επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος, οι οποιοι είναι όλοι εκτός κινδύνου.

Μια ώρα αργότερα, αεροσκάφος των κρατικών ινδικών αερογραμμών Air India, τύπου Airbus Α320, αναγκάστηκε να προβεί και αυτό σε αναγκαστική προσγείωση, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας βλάβης στο υδραυλικό σύστημα ενός κινητήρα. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από το Κοτσίν της νότιας Ινδίας με προορισμό την πρωτεύουσα Μουσκάτ του Ομάν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024