Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜέγας χορηγός του Green Design Festival και η Carteco

Μέγας χορηγός του Green Design Festival και η Carteco

To πρώτο πολυτισμικό φεστιβάλ πρασίνου της Αθήνας είναι γεγονός και η Carteco για άλλη μια φορά στηρίζει με τη χορηγία της το σημαντικό αυτό γεγονός. Το Green Design Festival, μια […]

To πρώτο πολυτισμικό φεστιβάλ πρασίνου της Αθήνας είναι γεγονός και η Carteco για άλλη μια φορά στηρίζει με τη χορηγία της το σημαντικό αυτό γεγονός. Το Green Design Festival, μια ευρεία πολυσυλλεκτική πολιτιστική<...>δράση με θέμα το περιβάλλον, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Από τις 10 Σεπτεμβρίου και για τρεις εβδομάδες η Αθήνα θα γεμίζει με εκδηλώσεις πράσινου design, από όλο το φάσμα των εφαρμοσμένων τεχνών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Carteco, κ. Βασίλειος Π. Μπαρτζώκας, σχετικά δήλωσε: “Το Green Design Festival είναι μια ευρωπαϊκού επιπέδου διοργάνωση που αναδεικνύει τί μπορεί να κάνει το design για το περιβάλλον, αλλά κυριότερα τι μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς μέσα από τις καθημερινές επιλογές του για την προστασία του περιβάλλοντος. Η Carteco, είναι πάντα δίπλα σε τόσο καινοτόμα κοινωνικά έργα και είμαστε χαρούμενοι καθώς βοηθάμε κι εμείς στην υλοποίηση τέτοιων πρωτοβουλιών”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024