Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Internet και WAP τα νέα κανάλια διανομής της Aegean Airlines

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Φεβρουάριος 2001, 00:00

Η αεροπορική εταιρία Aegean Airlines<.> παρουσιάζει μία σειρά νέων υπηρεσιών για τους πελάτες της αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας<...>

. Ο υποψήφιος επιβάτης της εταιρίας θα έχει πλέον τη δυνατότητα μέσα από τον φορητό του υπολογιστή ή από το κινητό του τηλέφωνο να βρει πληροφορίες αλλά και να κάνει κράτηση στις πτήσεις της Aegean.
Η νέα σειρά υπηρεσιών της Aegean που την φέρνουν πλέον στον κόσμο του e-business και του m-business εστιάζονται σε τρία σημεία:

ON LINE RESERVATIONS

Η Aegean προσφέρει κατ' αποκλειστικότητα τη νέα αυτή πρωτοποριακή υπηρεσία καθώς καμία άλλη ελληνική αεροπορική εταιρία δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους επιβάτες της, για πτήσεις εσωτερικού ή εξωτερικού.
Μέσω της υπηρεσίας του on line reservations, οι χρήστες θα μπορούν να κλείνουν το εισιτήριό τους από τον υπολογιστή τους γρήγορα και απλά.

GSM ΜΗΝΥΜΑΤΑ & MAILING LIST

Μέσω αυτών των νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών, η Aegean Airlines δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες κινητών τηλεφώνων και στους κατόχους e-mail να λαμβάνουν πληροφορίες για νέες προωθητικές ενέργειες, ειδικές τιμές εισιτηρίων και δελτία τύπου, με τη μορφή γραπτού μηνύματος στο κινητό τους ή μέσω e-mail στον υπολογιστή τους, αντίστοιχα.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ WAP

Η Aegean Airlines παρέχει τη δυνατότητα σ' όλους τους χρήστες κινητών τηλεφώνων να ενημερώνονται, μέσω της υπηρεσίας WAP, για το πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρίας καθώς επίσης να έχουν απευθείας σύνδεση με το Τμήμα Κρατήσεων καθώς και με τα 19 γραφεία πώλησης και έκδοσης εισιτηρίων της Aegean. Η Aegean Airlines είναι η μόνη εταιρία που προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία σε οποιοδήποτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ανήκει ο χρήστης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top