Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέο γραφείο στη Μαδρίτη εγκαινίασε η Booking.com

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Σεπτέμβριος 2008, 00:00

Η Booking.com, ο ηγέτης στις online κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ευρώπη, επεκτείνει την παρουσία της στην Ισπανία, ανοίγοντας στη Μαδρίτη το νέο γραφείο της. Η Booking.com έχει ήδη γραφείο στη Βαρκελώνη<...>

από τον Οκτώβριο του 2003 και αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή πάνω από 5400 ισπανικά ξενοδοχεία. Με τον τρόπο αυτό, η Booking.com σκοπεύει να επεκτείνει τις εργασίες της στην αγορά και να υπηρετήσει καλύτερα τους ξενοδόχους και τους συνεργάτες της.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τώρα διαθέτουμε γραφείο και στη Μαδρίτη. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των ισπανικών συνεργαζόμενων ξενοδοχείων δημιουργεί την ανάγκη να διατηρήσουμε στενές και αξιόπιστες σχέσεις με τους ξενοδόχους. Με το γραφείο αυτό της Μαδρίτης μπορούμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων της περιοχής ακόμα πιο αποτελεσματικά. Επιπλέον, τα 400 περίπου ξενοδοχεία της Μαδρίτης θα έχουν τώρα το σύνδεσμό επικοινωνίας τους με την Booking.com ακόμα πιο κοντά,” σχολιάζει η κα Beatriz de Andres Arias-Salgado, Managing Director της Booking.com στην Spain.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε αυτόν το χρόνο, η Booking.com άνοιξε γραφεία στη Σιγκαπούρη, το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα. Το γραφείο της Μαδρίτης ανεβάζει το συνολικό αριθμό των γραφείων σε 21 και τον αριθμό των υπαλλήλων της Booking.com σε 935 άτομα παγκοσμίως.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top