Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύσταση Επιτροπής για τα προβλήματα λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών
Συνάντηση Δ.Σ. ΞΕΕ με Υπουργό Υγείας

Σύσταση Επιτροπής για τα προβλήματα λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών

Σημαντικά ζητήματα του ξενοδοχειακού κλάδου, συναρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, έθεσε στον Υπουργό κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας…

Σημαντικά ζητήματα του ξενοδοχειακού κλάδου, συναρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, έθεσε στον Υπουργό κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), κατά τη διάρκεια<...>γεύματος εργασίας.

Ειδικότερα, από πλευράς του ΞΕΕ τέθηκε η επιτακτική ανάγκη διευθέτησης των προβλημάτων, που συνδέονται με τη διαδικασία αδειοδότησης των κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες) των ξενοδοχειακών καταλυμάτων της χώρας, καθώς και προβλήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος των καταστημάτων, που λειτουργούν εντός των ξενοδοχείων. Επίσης συζητήθηκαν θέματα, όπως η προώθηση των προδιαγραφών των κέντρων τουρισμού υγείας, αλλά και οι βασικές αδυναμίες στην ιατρική περίθαλψη που παρατηρούνται στους τουριστικούς προορισμούς κυρίως κατά την περίοδο της τουριστικής αιχμής.

Ο κ. Αβραμόπουλος εξέφρασε τη βούλησή του κατΆ αρχάς για άμεση διευθέτηση των προβλημάτων λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών και για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε η σύσταση Κοινής Επιτροπής, με τη συμμετοχή εκπροσώπων, τόσο του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, όσο και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, η οποία θα εξετάσει τις τεχνικές και νομικές λεπτομέρειες και θα προτείνει ολοκληρωμένες προτάσεις για την επίλυση αυτών των θεμάτων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024