Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εγκαίνια του νέου terminal 2G στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Σεπτέμβριος 2008, 00:00

Το νέο Τerminal 2G στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle εγκαινίασαν την περασμένη Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, ο κ. Jean-Cyril Spinetta, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Air France KLM και ο κ. Pierre Graff, Πρόεδρος<...>

και Διευθύνων Σύμβουλος του Aeroports de Paris, παρουσία της Υπουργού Οικονομίας, Βιομηχανίας και Εργασίας, κας Christine Lagarde.

Το Terminal 2G βρίσκεται ανατολικά από τα terminal 2F και 2E, και θα μπορεί να εξυπηρετεί μέχρι 3.000.000 επιβάτες ετησίως και 18 αεροσκάφη ανά ώρα. Οι νέες υποδομές που διαθέτει το Terminal 2G προσφέρουν στην Air France και στις θυγατρικές της εταιρίες (BRIT AIR, REGIONAL, CITY JET) πολλά πλεονεκτήματα, όπως καλύτερες ανταποκρίσεις για τους επιβάτες, περισσότερες θέσεις πάρκινγκ, μειωμένο κόστος κ.α. Με την έναρξη του Terminal 2G θα εξυπηρετούνται 20 προορισμοί εντός και εκτός της Γαλλίας. 

Ο σχεδιασμός του Terminal 2G έχει γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις το νεου High Environmental Quality (HEQ) process, που έχει εφαρμόσει το αεροδρόμιο του Παρισιού σε συνεργασία με την Certivea (σύμβουλοι σε θέματα περιβαλλοντικής μηχανικής), προσφέροντας υψηλές και πρωτοποριακές υπηρεσίες σέ όλους τους επιβάτες, ενώ είναι εξ` ολοκλήρου προσβάσιμο σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Graaf είπε: “Χάρη στην εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του Aeroports de Paris και της Air France KLM, το αεροδρόμιο Charles de Gaulle σήμερα έχει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που στηρίζει την ανάπτυξη της κίνησης εντός Schengen, και ενισχύει την τοποθέτησή του ανάμεσα στα κορυφαία αεροδρόμια της Ευρώπης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top