Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑεροπορική τραγωδία στη Σιβηρία με 88 νεκρούς
Aeroflot

Αεροπορική τραγωδία στη Σιβηρία με 88 νεκρούς

Τραγικό αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε προχτές, Κυριακή, κοντά στην πόλη Περμ της Σιβηρίας, στην οροσειρά των Ουραλίων, όταν αεροσκάφος της εταιρίας Aeroflot, τύπου Boeing 737, κατά τη διαδικασία προσγείωσης του συνετρίβη, εξαιτίας μηχανικής βλάβης…

Τραγικό αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε προχτές, Κυριακή, κοντά στην πόλη Περμ της Σιβηρίας, στην οροσειρά των Ουραλίων, όταν αεροσκάφος της εταιρίας Aeroflot, τύπου Boeing 737, κατά τη διαδικασία προσγείωσης του συνετρίβη, εξαιτίας<...>μηχανικής βλάβης.

Το αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση από τη Μόσχα στο Περμ της Σιβηρίας, μετέφερε 83 επιβάτες και 5 μέλη πληρώματος, οι οποίοι είναι όλοι νεκροί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, μεταξύ των επιβατών περιλαμβάνονταν 9 παιδιά (μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος), αλλά και 21 ξένοι υπήκοοι (εννέα από το Αζερμπαϊτζάν, πέντε από την Ουκρανία, ένας Γάλλος, ένας Ελβετός, ένας Λετονός, ένας Αμερικανός, ένας Γερμανός, ένας Τούρκος και ένας Ιταλός).

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Σερεμέτγιεβο της Μόσχας, αλλά η επαφή με τον Πύργο Ελέγχου χάθηκε όταν το αεροσκάφος βρισκόταν σε υψόμετρο 1.800 μέτρων. Το Boeing, που παρουσίασε βλάβη στον έναν κινητήρα του, κατέπεσε σε ακατοίκητη περιοχή και έτσι ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα και στο έδαφος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024