Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση Βάλβη με την Επιτροπή Τουρισμού της ΕΝΑΕ

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Σεπτέμβριος 2008, 00:00

Με μέλη της Επιτροπής Τουρισμού της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) συναντήθηκε χτες ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Ηρακλής Βάλβης, όπου και δόθηκε η ευκαιρία στις δύο πλευρές να έχουν μια συνεργασία γύρω από ζητήματα, που αφορούν στην τουριστική προβολή...

Με μέλη της Επιτροπής Τουρισμού της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) συναντήθηκε χτες ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Ηρακλής Βάλβης, όπου και δόθηκε η ευκαιρία στις δύο πλευρές<...>

να έχουν μια συνεργασία γύρω από ζητήματα, που αφορούν στην τουριστική προβολή των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοποιήθηκε εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ η έγκριση του προγράμματος τουριστικής προβολής των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων για το 2008, ενώ, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της συνεργασίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, με σκοπό τον πληρέστερο και καλύτερο συντονισμό στον τομέα της τουριστικής προβολής.

Οι δύο πλευρές, τέλος, αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την προετοιμασία συνάντησης σε σύντομο χρονικό διάστημα ανάμεσα στους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών τουριστικής προβολής και την πολιτική ηγεσία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top