Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓΣΕΕ: Νέο έγκλημα η διάλυση της Ο.Α.
Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας

ΓΣΕΕ: Νέο έγκλημα η διάλυση της Ο.Α.

Τη ριζική διαφωνία της στην προωθούμενη διάλυση – εκποίηση του Εθνικού Αερομεταφορέα (Ο.Α.) εξέφρασε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). “Η μεθοδευμένη και υπονομευτική συμπεριφορά της Κυβέρνησης”, ανέφερε “βρήκεθερμό συμπαραστάτη […]

Τη ριζική διαφωνία της στην προωθούμενη διάλυση – εκποίηση του Εθνικού Αερομεταφορέα (Ο.Α.) εξέφρασε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). “Η μεθοδευμένη και υπονομευτική συμπεριφορά της Κυβέρνησης”, ανέφερε “βρήκε<...>θερμό συμπαραστάτη την επιτροπή της Ε. Ένωσης που ήλθε να επικυρώσει αυτή την ειλημμένη απόφαση. Η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας δημόσιου συμφέροντος και κοινωνικής ωφέλειας (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, λιμάνια κ.α.) εκποιούνται και εκχωρούνται σε ιδιώτες”.

Η ΓΣΕΕ και οι εργαζόμενοι της Ο.Α. είναι αποφασισμένοι να βάλουν φραγμό σε σχέδια διάλυσης της Ο.Α., η οποία θα έχει τραγικές συνέπειες για τους εργαζόμενους και την κοινωνία, ενώ όπως υπογραμμίζουν “δεν θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί αυτό το Νέο Εθνικό Έγκλημα κατά των συμφερόντων της χώρας μας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024