Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Η ανάπτυξη της χώρας περνάει και μέσα από τις αερομεταφορές

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Σεπτέμβριος 2008, 00:00

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Νίκος Σηφουνάκης σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων υποστήριξε<...>

πως ο ελληνικός λαός και όλοι μας ζούμε στιγμές παραλόγου.

Εξηγώντας, ανέφερε: “Ο κ. Καραμανλής το 2005 στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης είπε ότι κλείνει η Ολυμπιακή. Και ο κ. Χατζηδάκης το επανέλαβε τα Χριστούγεννα του 2007. Σήμερα η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι θέλει να σώσει την Ολυμπιακή. Μια Ολυμπιακή που τον τελευταίο χρόνο ουσιαστικά την κατάντησε να πετά με 10 αεροπλάνα λιγότερα, έχοντας χάσει 2.300.000 επιβάτες και ζημιώνοντάς την ετησίως κατά 230 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήδη επέβαλε το πρόστιμο - τουλάχιστον έτσι διαβάσαμε- για τις παράνομες επιχορηγήσεις 2004-2007, που ξεπερνάνε τα 800 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή, λοιπόν, η κυβέρνηση του παραλόγου πρέπει να κατανοήσει ένα πράγμα, ότι η ανάπτυξη της χώρας περνάει και μέσα από τις αερομεταφορές. Και η ύπαρξη ενός μονοπωλίου και μάλιστα ιδιωτικού θα γυρίσει τη χώρα μας πολλά χρόνια πίσω”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top