Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πιστοποίηση ISO 14001 για την Air France

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Σεπτέμβριος 2008, 00:00

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2008, η Air France έλαβε την πιστοποίηση ISO 14001 για την προστασία του περιβάλλοντος σε όλες τις δραστηριότητές της, σε όλες τις βάσεις της στην Γαλλία, καθώς και σε όλα<...>

τα αεροπλάνα της.

Η ISO 14001 πιστοποίηση αναγνωρίζει τη δέσμευση της Air France προς την προστασία του περιβάλλοντος και τον έλεγχό της πάνω στους περιβαλλοντολογικούς κινδύνους του επαγγέλματος, όπως την εκπομπή αερίων από τα αεροπλάνα και την κατανάλωση νερού και ενέργειας στο έδαφος.

Σαν μέρος της ISO 14001 πιστοποίησης, μπαίνουν στόχοι και ελέγχονται ετησίως. Ο επόμενος έλεγχος είναι προγραμματισμένος για τον Ιούλιο του 2009.

Το πιστοποιητικό απένειμε ο οργανισμός πιστοποίησης AFNOR στον κ. Pierre-Henri Gourgeon, Chief Operating Officer της Air France, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Η πιστοποίηση ISO 14001 είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της δέσμευσής μας προς την αειφόρο ανάπτυξη. Με την ενθάρρυνση που μας δίνει αυτή η διάκριση, οι 63.000 υπάλληλοι της Air France θα συνεχίσουν να εστιάζουν όλες τους τις δυνάμεις στην μείωση των αρνητικών επιπτώσεων των εργασιών τους, στο περιβάλλον”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top