Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πιστοποίηση ISO 14001:2004 έλαβε η Aegean Airlines

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Σεπτέμβριος 2008, 00:00

Tην Πιστοποίηση ISO 14001:2004 έλαβε η Aegean Airlines από την TUV Austria Hellas για τo Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για τον τομέα Εξυπηρέτηση Επιβατών – Εξυπηρέτηση Αεροσκαφών και Συντήρηση Αεροσκαφών, που εφαρμόζει<...>

στον κεντρικό σταθμό της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Μετά από επιθεώρηση απονεμήθηκε στην ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. το πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 14001:2004, που αποτελεί επιβεβαίωση της αυξημένης περιβαλλοντικής συνείδησης των εργαζομένων και των προσπαθειών της επιχείρησης για τη μείωση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων της στο περιβάλλον.

Η Aegean AirlinesS είναι ο μοναδικός αερομεταφορέας στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 14001:2004. Από το 2003 εφαρμόζει το φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα άυλου εισιτηρίου (e-ticket). Επίσης διαχωρίζει τα στερεά απόβλητα, συγκεντρώνει και προωθεί προς ανακύκλωση το χαρτί, τα ορυκτέλαια και τα ελαστικά από τους τροχούς των αεροσκαφών και τηρεί διαδικασίες διαχείρισης διαρροών και εξοικονόμησης φυσικών πόρων. Επιπλέον πέρα από τις περιβαλλοντικές πρακτικές που εφαρμόζει, διαθέτει προσωπικό και συνεργάτες άριστα καταρτισμένους σε οικολογικά θέματα (ανακύκλωση, χρήση νερού κ.λπ.), τους οποίους και ενημερώνει τακτικά για ζητήματα προστασίας της φύσης.

Ο Διευθ. Σύμβουλος της Aegean Airlines, κ. Δημήτρης Γερογιάννης, σχετικά δήλωσε: «Η πιστοποίηση κατά ISO 14001 είναι μία επιβεβαίωση της προσπάθειας των εργαζομένων της Aegean για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και των προσπαθειών μας για την μείωση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων μας στο περιβάλλον».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top