Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ελληνικός ιαματικός τουρισμός

Παρουσίαση του ελληνικού ιαματικού τουρισμού στην Ιταλία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Οκτώβριος 2008, 00:00

Το Γραφείο EOT Ρώμης, μαζί με τον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, συμμετείχαν για πρώτη φορά στη έκθεση “THERMALIA”<...>

, που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη από τις 26 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2008 καθώς επίσης και στην έκθεση Spa “VIVERE IN BENESSERE”, που έγινε στην Ίσκια, από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2007.

Με την παρουσία και στα δύο γεγονότα μας δόθηκε η ευκαιρία να κοινοποιήσουμε στην ιταλική και διεθνή αγορά την πραγματικότητα και τις δυνατότητες τις Ελλάδας στον συγκεκριμένο τομέα: Κέντρα σωματικής και πνευματικής ευεξίας, ιαματικές πηγές που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος και στα νησιά,  οργανωμένες  πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και διακεκριμένα κέντρα θαλασσοθεραπείας μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη, τονίζοντας όμως τον σεβασμό και την προστασία απέναντι στο περιβάλλον.

Τον ΕΟΤ εκπροσώπησε ο διευθυντής του Γραφείου στην Ρώμη, κ. Μάριος Σκληβανιώτης, ενώ το Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος, αλλά και πολλά μέλη του συνδέσμου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top