Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνακαίνιση των δωματίων του Athenaeum InterContinental Athens

Ανακαίνιση των δωματίων του Athenaeum InterContinental Athens

Στοχεύοντας στην εξέλιξη των υπηρεσιών του, το Athenaeum InterContinental Athens αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτενές πρόγραμμα ανακαίνισης των δωματίων του το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2010. Η πρώτη φάση του […]

Στοχεύοντας στην εξέλιξη των υπηρεσιών του, το Athenaeum InterContinental Athens αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτενές πρόγραμμα ανακαίνισης<...> των δωματίων του το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2010. Η πρώτη φάση του προγράμματος – η ανακαίνιση των 102 δωματίων του 6ου και 7ου ορόφου του ξενοδοχείου – υλοποιήθηκε με επιτυχία αποφέροντας σημαντικές βελτιώσεις στη λειτουργικότητα και το design των χώρων.

Την ανακαίνιση ανέλαβε η γαλλική εταιρεία 3bis Architecture Decoration, γνωστή για τη συνεργασία της με παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία πόλης και resorts. Έντονα χρώματα και εντυπωσιακά σχέδια κυριαρχούν στους ανακαινισμένους Deluxe ορόφους του ξενοδοχείου. Μαύρο μάρμαρο, ξύλο και ανοξείδωτο ατσάλι δίνουν το δικό τους στίγμα στο χώρο υποδοχής των ανελκυστήρων αναδεικνύοντας την απέριττη πολυτέλεια που χαρακτηρίζει το Athenaeum InterContinental Athens.

Τα νέα Deluxe δωμάτια & σουίτες -τα πιο ευρύχωρα της Αθήνα – διαμορφωμένα βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής συνδυάζουν αυστηρά γεωμετρικά σχήματα με απαλές γραμμές, ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ και το λευκό με ζωηρές αποχρώσεις του μπλε και ιδιαίτερα υλικά όπως το μαλλί και το βελούδο με το δέρμα και το σουέντ. Μοναδικά σε στυλ έπιπλα αλλά και έργα Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης ειδικά φιλοτεχνημένα για να ταιριάζουν στην προσωπικότητα του κάθε δωματίου συνθέτουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως εργονομικό χώρο εργασίας, 32“ HD επίπεδη οθόνη με αναβαθμισμένο σύστημα υπηρεσιών και δίκτυο ΄Ιντερνετ υψηλής ταχύτητας (ασύρματο & ενσύρματο), τα ανακαινισμένα δωμάτια ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024