Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑκυρώθηκε η συνεργασία της Accor με την Dedeman

Ακυρώθηκε η συνεργασία της Accor με την Dedeman

Ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι η συνεργασία μεταξύ των ξενοδοχειακών αλυσίδων Accor (γαλλικών συμφερόντων) και Dedeman (τουρκικών συμφερόντων) δεν προχώρησε. Σύμφωνα με δημοσίευση του Turizmgazetesi.com οι δύο εταιρίες διαφώνησαν στην αγοραστική αξία […]

Ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι η συνεργασία μεταξύ των ξενοδοχειακών αλυσίδων Accor<.> (γαλλικών συμφερόντων) και<...> Dedeman (τουρκικών συμφερόντων) δεν προχώρησε. Σύμφωνα με δημοσίευση του Turizmgazetesi.com οι δύο εταιρίες διαφώνησαν στην αγοραστική αξία της Dedeman, με αποτέλεσμα η Accor να μην προχωρήσει σύμφωνα με το προσύμφωνο.

Τον τελευταίο χρόνο οι δύο εταιρίες είχαν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συνεργασία και η Accor είχε προχωρήσει σε απόκτηση του 10% της Dedeman. Μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις η Dedeman μιλάει με αμερικανικές ξενοδοχειακές αλυσίδες για ανάπτυξη νέων συνεργασιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024