Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε κινητοποιήσεις στη Μαρίνα Αλίμου προειδοποιεί το ΣΙΤΕΣΑΠ
Επιστολή προς ΕΤΑ

Με κινητοποιήσεις στη Μαρίνα Αλίμου προειδοποιεί το ΣΙΤΕΣΑΠ

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Aνευ Πληρώματος, σε επιστολή του που απέστειλε στον πρόεδρο της ΕΤΑ, κ. Πέτρο Αλεβιζάτο, και κοινοποίησε στον υπουργό Τουρισμού κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλο, καθώς και στον πρόεδρο του ΕΟΤ, κ. Αθανάσιο Οικονόμου

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Aνευ Πληρώματος, σε επιστολή του που απέστειλε στον πρόεδρο της ΕΤΑ, κ. Πέτρο Αλεβιζάτο, και κοινοποίησε στον υπουργό Τουρισμού κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλο, καθώς και στον πρόεδρο του ΕΟΤ, κ. Αθανάσιο Οικονόμου, αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του<...>.

Πιο συγκεκριμένα, το Σωματείο αναφέρει στην επιστολή του:

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Στις 23/04/08 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία μας στη Μαρίνα Αλίμου παρουσία του προέδρου του ΕΟΤ Αθανάσιου Οικονόμου, του δ/ντού της Μαρίνας, Ηλία Πουλάκου, και μελών του ΔΣ του ΣΙΤΕΣΑΠ, στο οποίο μας προσκομίσατε απόφαση ΔΣ των ΕΤΑ για έγκριση κονδυλίου, με σκοπό την υλοποίηση έργων ύψους 1.225,000 ευρώ. Συγκεκριμένα, δηλώσατε ότι θα πραγματοποιηθούν τα κάτωθι:
1) Φωτισμός της Μαρίνας.
2) Τοποθέτηση προβλητών 1,2,6,7,8.
3) Ασφαλτόστρωση Dry-Dock έργα υποδομής (αποχέτευση-υδραυλικά-ηλεκτρολογικά κλπ ) μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
4) Αγορά και Προμήθεια WC μέχρι τέλος Ιουνίου.
5) Κυκλοφοριακό.

Επίσης, περί τα τέλη Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Σωματείου μας παρουσία του Υπουργού Aρη Σπηλιωτόπουλου στο οποίο δηλώσατε ότι όλα τα έργα θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τέλους Αυγούστου.

Δε γνωρίζουμε ποιον έχετε τοποθετήσει υπεύθυνο των έργων, ο οποίος θα έπρεπε να σας ενημερώσει ότι από όλα τα ανωτέρω επραγματοποιήθηκε μόνο ο Φωτισμός της Μαρίνας, καθώς και τοποθέτηση των προβλητών 1 και 2, που αποτελούν τον ορισμό της κακοτεχνίας καθώς και οι δύο είναι μπαταρισμένες.

Προς στιγμήν, ελπίζαμε ότι κάτι θα αλλάξει στον ελληνικό Θαλάσσιο Τουρισμό μετά από τις δηλώσεις του υπουργού κ.Σπηλιωτόπουλου ότι τα έργα υποδομής απαιτούν πράξεις και οι πράξεις απαιτούν αποφασιστικότητα. Σας πληροφορούμε ότι κατά απαίτηση των μελών μας, τα οποία δεν ανέχονται πια την κοροϊδία των ΕΤΑ και τις λεκτικές εξαγγελίες, το Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για τον προγραμματισμό κινητοποιήσεων.

Σας καλούμε για πολλοστή φορά σε συνάντηση για τα πραγματικά προβλήματα της μεγαλύτερης μαρίνας των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως δηλώσατε και όχι για έργα εντυπωσιασμού και δημιουργία εντυπώσεων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024