Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνεργασία με την Ecole Ritz Escoffier

Η Club Hotel Casino Loutraki επενδύει στη γαστρονομία

Τατιάνα Ρόκου - 10 Οκτώβριος 2008, 00:00

Η Club Hotel Casino Loutraki, το Μάρτιο του 2008, σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης Σχολή Γαστρονομίας Ecole Ritz Escoffier, ξεκίνησε ένα ειδικά<...>

διαμορφωμένο πρόγραμμα τεσσάρων κύκλων σεμιναρίων, δίνοντας τη δυνατότητα σε 25 chef της να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν  για τις νέες γαστρονομικές τάσεις της γαλλικής κουζίνας.

Για τις ανάγκες των σεμιναρίων, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εταιρεία φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του εστιατορίου της “Aquarius”, τους διεθνώς καταξιωμένους και φημισμένους Chef M. Christophe Poui, Chef Cuisinier Enseignant και M. Pierre Pruvost, Chef Patissier.

Τα σεμινάρια επικεντρώθηκαν σε συνταγές και νέες τεχνικές προετοιμασίας, παρασκευής  & παρουσίασης εδεσμάτων. Οι τέσσερις κύκλοι των σεμιναρίων ολοκληρώθηκαν το Σεπτέμβριο του 2008.

Η εταιρεία από την αρχή της λειτουργίας της, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της 5***** φιλοξενίας ενός Casino Resort, έχει εντάξει στην στρατηγική της εκπαιδευτικά προγράμματα 600.000 ευρώ, στοχεύοντας στην περαιτέρω αναβάθμιση της κατάρτισης και της δεξιοτεχνίας του προσωπικού της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top