Τελευταία νέα
2ο Διεθνές Συνέδριο Tourism & Property in Crete

Τουρισμός και real estate στην Κρήτη

Γνωστά ονόματα από τη διεθνή και την εγχώρια επιχειρηματική σκηνή του τουρισμού και της παραθεριστικής κατοικίας θα είναι εκ των βασικών ομιλητών του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου “Tourism & Property in […]

Γνωστά ονόματα από τη διεθνή και την εγχώρια επιχειρηματική σκηνή του τουρισμού και της παραθεριστικής κατοικίας θα είναι εκ των βασικών ομιλητών του 2ου Διεθνούς<...> Συνεδρίου “Tourism & Property in Crete” 2008, που διοργανώνει η Real Travel Media Group στα Χανιά.

Η εκδήλωση με θέμα “Mediterranean Tourism- Η παγκόσμια οικονομική κρίση και ο ρόλος της Κρήτης” θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αρσενάλι που δεσπόζει στο Παλιό λιμάνι το Χανίων την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008. Συγκεκριμένα, στις ενότητες του συνεδρίου, μεταξύ άλλων, θα καταθέσουν τις απόψεις τους κορυφαία στελέχη του χώρου των πωλήσεων της τουριστικής κατοικίας, εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών οργανισμών, επικεφαλείς κρατικών φορέων, καθώς επιχειρηματίες που σχεδιάζουν υψηλής εμβέλειας επενδύσεις στους τομείς του τουρισμού και του τουριστικού real estate.

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο “Tourism & Property in Crete” θα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες:
Η πρώτη ενότητα έχει ως θέμα “Ο αντίκτυπος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στους τομείς του τουρισμού και της παραθεριστικής κατοικίας- δράσεις αντιμετώπισής της”.
Στη δεύτερη θεματική ενότητα επιχειρηματίες κορυφαίων κατασκευαστικών και τουριστικών εταιριών θα αναλύσουν διεξοδικά τα σχέδιο δράσης τους.
Η τρίτη ενότητα θα “αγγίξει” το καίριο τη σημερινή εποχή θέμα της Ευρωμεσοσογειακής Συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού και του τουριστικού real estate. Όπως τονίστηκε παραπάνω επιφανείς προσωπικότητες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό έχουν προσκληθεί για να αναδείξουν τη σημαντική αυτή πτυχή για τα κράτη της Μεσογείου.

Σημειώνεται ότι το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ και του Invest in Greece.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024