Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
2ο Διεθνές Συνέδριο Tourism & Property in Crete

Τουρισμός και real estate στην Κρήτη

Θοδωρής Κουμέλης - 10 October 2008, 00:00

Γνωστά ονόματα από τη διεθνή και την εγχώρια επιχειρηματική σκηνή του τουρισμού και της παραθεριστικής κατοικίας θα είναι εκ των βασικών ομιλητών του 2ου Διεθνούς<...>

Συνεδρίου “Tourism & Property in Crete” 2008, που διοργανώνει η Real Travel Media Group στα Χανιά.

Η εκδήλωση με θέμα “Mediterranean Tourism- Η παγκόσμια οικονομική κρίση και ο ρόλος της Κρήτης” θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αρσενάλι που δεσπόζει στο Παλιό λιμάνι το Χανίων την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008. Συγκεκριμένα, στις ενότητες του συνεδρίου, μεταξύ άλλων, θα καταθέσουν τις απόψεις τους κορυφαία στελέχη του χώρου των πωλήσεων της τουριστικής κατοικίας, εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών οργανισμών, επικεφαλείς κρατικών φορέων, καθώς επιχειρηματίες που σχεδιάζουν υψηλής εμβέλειας επενδύσεις στους τομείς του τουρισμού και του τουριστικού real estate.

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο “Tourism & Property in Crete” θα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες:
Η πρώτη ενότητα έχει ως θέμα “Ο αντίκτυπος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στους τομείς του τουρισμού και της παραθεριστικής κατοικίας- δράσεις αντιμετώπισής της”.
Στη δεύτερη θεματική ενότητα επιχειρηματίες κορυφαίων κατασκευαστικών και τουριστικών εταιριών θα αναλύσουν διεξοδικά τα σχέδιο δράσης τους.
Η τρίτη ενότητα θα “αγγίξει” το καίριο τη σημερινή εποχή θέμα της Ευρωμεσοσογειακής Συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού και του τουριστικού real estate. Όπως τονίστηκε παραπάνω επιφανείς προσωπικότητες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό έχουν προσκληθεί για να αναδείξουν τη σημαντική αυτή πτυχή για τα κράτη της Μεσογείου.

Σημειώνεται ότι το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ και του Invest in Greece.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top