Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΗμερίδα για την απόκτηση επαγγελματικού τίτλου στις Δημόσιες Σχέσεις
Πτυχίο για PR Practitioners από CIPR και Globaltraining

Ημερίδα για την απόκτηση επαγγελματικού τίτλου στις Δημόσιες Σχέσεις

Ο μεγαλύτερος φορέας επαγγελματιών Δημοσίων Σχέσεων της Βρετανίας, το CIPR (Chartered Institute of Public Relations), εκπροσωπείται πλέον και στην Ελλάδα από τoν εκπαιδευτικό οργανισμό Globaltraining. Με αφορμή την έναρξη του […]

Ο μεγαλύτερος φορέας επαγγελματιών Δημοσίων Σχέσεων της Βρετανίας, το CIPR (Chartered Institute of Public Relations), εκπροσωπείται πλέον και στην Ελλάδα από τoν εκπαιδευτικό οργανισμό Globaltraining. Με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου σπουδών για την απόκτηση του CIPR Diploma στην Αθήνα, η Globaltraining, διοργανώνει ενημερωτική<...> ημερίδα με γνωστούς ομιλητές οι οποίοι θα πραγματευτούν τις διεθνείς τάσεις στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και την υπεραξία απόκτησης επαγγελματικής πιστοποίησης, στην αγορά εργασίας.

Το CIPR Diploma αποτελεί απαραίτητο επαγγελματικό τίτλο, ο οποίος δίνει ώθηση στην επαγγελματική εξέλιξη των στελεχών Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Marketing. O κύκλος σπουδών του CIPR Diploma διαρκεί από 12 έως 15 μήνες και περιλαμβάνει 70 εκπαιδευτικές ώρες, οι οποίες πραγματοποιούνται μόνο ορισμένα Σαββατοκύριακα, με σκοπό τη διευκόλυνση των στελεχών. Ορισμένες από τις θεματικές ενότητες οι οποίες αναλύονται στο πρόγραμμα είναι:

– Δημόσιες Σχέσεις ως Διοικητική Λειτουργία
– Διαχείριση Φήμης
– Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
– Διαχείριση Κρίσεων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο της Globaltraining, στη Λεωφόρο Μεσογείων 265, τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008 στις 7 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στο πλαίσιο της έναρξης του νέου κύκλου σπουδών του CIPR Diploma, η Globaltraining προσφέρει μια δωρεάν υποτροφία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024