Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠρώτη επίσκεψη Έλληνα Προέδρου στο Βιετνάμ
Συνοδεία 35 ελληνικών εταιρειών από τη ναυτιλία και τον τουρισμό

Πρώτη επίσκεψη Έλληνα Προέδρου στο Βιετνάμ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, συναντήθηκε με τον ομόλογό του, πρόεδρο Nguyen Minh Triet, κατά την έναρξη μιας 6μερης επίσκεψης στο Βιετνάμ. Ο κ. Παπούλιας είναι ο πρώτος Έλληνας πρόεδρος που επισκέπτεται τη χώρα από τότε που τα κράτη ξεκίνησαν διμερείς επαφές, το 1975…

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, συναντήθηκε με τον ομόλογό του, πρόεδρο Nguyen Minh Triet, κατά την έναρξη μιας 6μερης επίσκεψης στο Βιετνάμ. Ο κ. Παπούλιας είναι ο πρώτος Έλληνας πρόεδρος που επισκέπτεται τη χώρα<...> από τότε που τα κράτη ξεκίνησαν διμερείς επαφές, το 1975.

“Η Ελλάδα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στην προώθηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και η απόδειξη για αυτό είναι η λειτουργία Ελληνικής Πρεσβείας στη χώρα σας, όπως είχαμε υποσχεθεί”, δήλωσε ο κ. Παπούλιας. Η Ελλάδα άνοιξε την πρσβεία της στο Ανόι το Μάρτιο του 2007. Το Βιετνάμ δεν έχει πρεσβεία στην ΑΘήνα, αλλά έχει δηλώσει την πρόθεσή του να αποκτήσει.

Ο κ. Παπούλιας συνοδεύεται στην επίσημη επίσκεψή του από αντιπροσώπους 35 ελληνικών επιχειρήσεων, με στόχο την επέκταση των επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών σε τομείς, όπως τα ναυπηγεία και ο τουρισμός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024