Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνάντηση Αρη Σπηλιωτόπουλου με φορείς της Αχαΐας για τον τουρισμό

Δημιουργία θεματικού πάρκου "aquarium" στην Πάτρα

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Οκτώβριος 2008, 00:00

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος συναντήθηκε προχθές με τους εκπροσώπους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας. Συγκεκριμένα, παραβρέθηκε<...>

σε σύσκεψη με το νομάρχη και αντινομάρχη Αχαΐας κ.κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο και Αθανάσιο Πετρόπουλο, καθώς και με μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Στη συζήτηση που είχαν για όλα τα μείζονα ζητήματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξης της Αχαΐας και ειδικότερα της Πάτρας, σημειώθηκε πλήρης σύμπνοια και ταύτιση απόψεων μεταξύ τους. Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Νομάρχης Αχαΐας συμφώνησαν στη δημιουργία θεματικού πάρκου “aquarium” στην πόλη της Πάτρας, με στόχο την τόνωση του τουριστικού ενδιαφέροντος και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Σπηλιωτόπουλο στο σημαίνοντα ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το λιμάνι της Πάτρας ως “πύλη εισόδου” επισκεπτών από την Ευρώπη και τη Μεσόγειο προς τη Ελλάδα. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε στο κείμενο του εθνικού χωροταξικού για τον τουρισμό, το οποίο προσδίδει στο λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας ρόλο διεθνούς ενδιαφέροντος και εθνικής σημασίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top