Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Αυστραλούς για το 2009
Μέρη που αξίζει να δει κανείς

Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Αυστραλούς για το 2009

Το Flight Centre κατέταξε την Ελλάδα στην πρώτη θέση του ετήσιου top10 ταξιδιωτικών προορισμών για τους Αυστραλούς τουρίστες, λόγω των απλών απολαύσεων που μπορεί να βρει εδώ ο επισκέπτης…

Το Flight Centre κατέταξε την Ελλάδα στην πρώτη θέση του ετήσιου top10 ταξιδιωτικών προορισμών για τους Αυστραλούς τουρίστες, λόγω των απλών απολαύσεων<...> που μπορεί να βρει εδώ ο επισκέπτης. Ο κατάλογος καταρτίστηκε με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα για τις κορυφαίες πωλήσεις προορισμών, τα οποία καταδεικνύουν τις χώρες που έχουν αποκτήσει φήμη τον τελευταίο χρόνο και συμπεριλαμβάνονται στα μέρη που αξίζει να δει κανείς για το 2009. “Η Ελλάδα προσφέρει προσιτές διακοπές, νόστιμο φαγητό σε λογικές τιμές, φθηνή ιστιοπλοΐα, ντόπιο κρασί, όμορφες παραλίες, ηλιοφάνεια, γραφικά χωριά… και μικρά νησιά γεμάτα εκπλήξεις,” αναφέρει το Flight Center.

Το μικρό έθνος του Μπρουνέι αποτελεί την έκπληξη στο Νο2, καθώς το Flight Center αναφέρει ότι “προσφέρει ένα μοναδικό μίγμα σύγχρονης φινέτσας, γοητείας και γραφικότητας, πολιτισμού και χλιδής μαγευτικό για κάθε επισκέπτη”.

Η Κροατία φτάνει στο Νο3, με την πανέμορφη λωρίδα της Αδριατικής ακτής και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των πόλεων και των χωριών της, που αποδεικνύουν ότι ένα από τα αγαπημένα μέρη των Αυστραλών τουριστών.

Το Βιετνάμ επιβεβαίωσε την ιδιότητά του ως “hotspot” των δυτικών τουριστών στο Νο4.”Το Βιετνάμ είναι πλούσιο, με τέλεια ισορροπία μεταξύ αρχαιότητας και παρόντος και ο λαός του καλωσορίζει τους επισκέπτες με ανοιχτές αγκάλες”, αναφέρει χαρακτηριστικά το Flight Center.

Το μικρό νησί του Ειρηνικού Νέα Καληδονία -το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της Γαλλίας- είναι το Νο5 στη λίστα.

Ένας ακόμη αγαπημένος προορισμός για τους Αυστραλούς, γνωστό και ως “το νησί των Θεών”, το Μπαλί κατατάσσεται στον Νο6. Έβδομο βρίσκεται το Μεξικό, για τη λαϊκή, ιθαγενή κληρονομιά του και την ξεχωριστή ισπανική “γεύση”.

Η Δημοκρατία της; Τσεχίας βρίσκεται στο Νο8 και το Flight Center αναφέρει ότι αυτό οφείλεται στην κουλτούρα και τη γοητεία της πόλης της Πράγας. “Η Πράγα είναι μια όμορφη πόλη, μια πόλων εκκλησιών και οπτικής πανδαισίας της μεσαιωνικού, μπαρόκ και art nouveau αρχιτεκτονικής. Προτιμάται ιδιαίτερα από τους απαιτητικούς επισκέπτες, οι οποίοι επιδιώκουν τον πολιτισμό και τη γοητεία και όχι απλώς τη διασκέδαση”.

Το εκρηκτικά ανερχόμενο Ντουμπάι “ανέβασε” τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο Νο9 και υπήρξε μια θεαματική αύξηση των πτήσεων από Αυστραλία προς Ντουμπάι.

Η Ισπανία είναι δέκατη το τρέχον έτος, έχοντας ωφεληθεί από το γεγονός ότι αποτελεί το “beach resort” της Ευρώπης, χάρη στις αεροπορικές εταιριίες χαμηλού κόστους και τις προσιτές της τιμές.

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί για το 2009, από το Flight Center

  1. Ελλάδα
  2. Μπρουνέι
  3. Κροατία
  4. Βιετνάμ
  5. Νέα Καληδονία
  6. Μπαλί
  7. Μεξικό
  8. Τσεχία
  9. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  10. Ισπανία
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024