Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πάνω από 70.000 νέοι Ρώσοι χρήστες του Internet κάθε μήνα θα βλέπουν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Τουριστική προβολή της Στερεάς Ελλάδας στη Ρωσία

Τατιάνα Ρόκου - 20 Οκτώβριος 2008, 00:00

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχώρησε στην παρουσίαση της Στερεάς Ελλάδας στο ρωσικό διαδικτυακό τόπο www.greek.ru, για την προβολή των<...>

τουριστικών προορισμών της Περιφέρειας στο ρωσικό κοινό. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί συνέχεια των επαφών που είχε ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Αθανάσιος Σκορδάς κατά την επίσκεψή του στην τουριστική έκθεση “ΜΙΤΤ” την άνοιξη του 2008. Ο εν λόγω διαδικτυακός κόμβος είναι ο πρώτος σε επισκεψιμότητα για την ενημέρωση του ρωσικού και ρωσώφωνου κοινού για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας δημιουργήθηκε ξεχωριστό κεφάλαιο του “Ελληνικού Οδηγού” για τη Στερεά Ελλάδα και αναρτήθηκαν banners και φωτογραφίες από τους τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας. Επιπλέον καταχωρήθηκαν παρουσιάσεις των θεματικών μορφών τουρισμού στη Στερεά Ελλάδα, όπως του αρχαιολογικού, χειμερινού, θρησκευτικού και ιαματικού τουρισμού.

Κάθε μήνα ο διαδικτυακός κόμβος www.greek.ru δέχεται πάνω από 70.000 νέους επισκέπτες. Περισσότερα από 12.000 άτομα έχουν εγγραφεί στη λίστα αποστολών και στο φόρουμ επικοινωνίας, λαμβάνοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τη Ρωσία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top