Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Aegean “χρυσή” νικήτρια του “Airline of the Year 2008/9” του ERA
Στο διαγωνισμό του European Regions Airline Association

Η Aegean “χρυσή” νικήτρια του “Airline of the Year 2008/9” του ERA

Η Aegean Airlines είναι η νικήτρια εταιρεία του χρυσού βραβείου του διαγωνισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ERA (European Regions Airline Association), ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών, για την […]

Η Aegean Airlines είναι η νικήτρια εταιρεία του χρυσού βραβείου του διαγωνισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ERA (European Regions Airline Association), ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών<...>, για την αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2008/9. Το “ERA Airline of the Year Award” επιβραβεύει την ποιότητα των καλύτερων Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών λαμβάνοντας υπόψη ένα πολύ ευρύ φάσμα κριτηρίων, τα οποία περιγράφουν με λεπτομέρεια όλες τις δραστηριότητες μίας αεροπορικής εταιρείας. Το βραβείο του ERA αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική αναγνώριση στον Ευρωπαϊκό Περιφερειακό χώρο των αερομεταφορών και η Aegean λαμβάνει το χρυσό βραβείο δεύτερη φορά. Η απονομή έγινε στο Manchester κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ERA.

Ο πρόεδρος της Aegean Airlines, κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, δήλωσε: “Είμαστε περήφανοι που αναγνωρίζεται το έργο της Aegean άλλη μία φορά από τον ERA. Αυτή η πολύ τιμητική και συνάμα τόσο σημαντική αναγνώριση δείχνει την επιμονή και την συνέπεια της Aegean στην ποιοτική προσφορά υπηρεσιών. Παράλληλα μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε το μέλλον ακόμη πιο δυνατά. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Aegean θα συνεχίσει την επενδυτική της πολιτική με σκοπό την ενδυνάμωση της παρουσίας της στο διεθνές δίκτυο αλλά και την προσφορά ποιοτικών και πρωτοποριακών υπηρεσιών στους επιβάτες της”.

Η απόφαση βασίστηκε σε ένα ευρύ φάσμα κριτηρίων, όπως οι τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές της AEGEAN, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και η ικανοποίηση του επιβατικού κοινού, η πληρότητα και η ακρίβεια των πτήσεών της, η διάρθρωση του στόλου και η ανάπτυξη του δικτύου της, η εμπορική καινοτομία και η εταιρική στρατηγική καθώς και η χρηματοοικονομική της ανάπτυξη.

H Διεθνής Κριτική επιτροπή, αφού έλαβε υπόψιν τα ως άνω έκανε και τα εξής σχόλια:

  • H Aegean Airlines συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της προσθέτοντας στον στόλο της νέα, περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον, αεροσκάφη ενώ παράλληλα παρουσιάζει συνεχή αύξηση στον Κύκλο Εργασιών και στα κέρδη.
  • Η Aegean Airlines απολαμβάνει πολύ υψηλή αποδοχή και ικανοποίηση από το επιβατικό της κοινό.
  • Η Aegean Airlines έχει σταθερή ανάπτυξη επί σειρά ετών και κάνει πολύ καλή χρήση του στόλου της.
  • Η είσοδός της στο Χρηματιστήριο Αθηνών είναι μεγάλη επιτυχία.

Ο ΕRΑ έχει 200 εταιρείες-μέλη και είναι το μόνο σώμα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Περιφερειακής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Ευρώπη. Ανάμεσα στα μέλη της είναι 60 αεροπορικές εταιρείες που πετούν σε 390 ευρωπαϊκές πόλεις σε 55 χώρες με στόλο 1.100 αεροσκαφών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024