Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού "Philoxenia 2008"

Ο ΗΑΤΤΑ βράβευσε τα καλύτερα Έντυπα Τουριστικών Γραφείων του 2008

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Νοέμβριος 2008, 00:00

Τα καλύτερα έντυπα των Τουριστικών Γραφείων μελών του HATTA - Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων βραβεύτηκαν και φέτος στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού "Philoxenia 2008". Ο καθιερωμένος πλέον θεσμός της βράβευσης των εντύπων από

Τα καλύτερα έντυπα των Τουριστικών Γραφείων μελών του HATTA - Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων βραβεύτηκαν και φέτος στα<...>

πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Philoxenia 2008”. Ο καθιερωμένος πλέον θεσμός της βράβευσης των εντύπων από το ΗΑΤΤΑ, πραγματοποιήθηκε και φέτος σε μια ξεχωριστή τελετή που έλαβε χώρα στο Περίπτερο 6, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008. Ο θεσμός της βράβευσης ξεκίνησε το 1990, με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη της πληρέστερης και ακριβούς ενημέρωσης των καταναλωτών που ενδιαφέρονται για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς.
Την εκδήλωση της βράβευσης τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος, η κα `Αντζελα Γκερέκου –βουλευτής ΠΑΣΟΚ υπεύθυνη Τομέα Τουρισμού, ο κ. Νίκος Σκουλάς -τ. υπουργός Τουρισμού, ο κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος -γεν.γραμματέας ΥΠΤΑΝ, ο κ. Αθανάσιος Οικονόμου –πρόεδρος ΕΟΤ, ο κ. Ηρακλής Βάλβης –Γ.Γ. ΕΟΤ, ο κ. Στέφανος Βλαστός –ειδικός γραμματέας ΥΠΤΑΝ, ο κ. Π. Αλιβιζάτος – πρόεδρος της ΕΤΑ, ο κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος –πρόεδρος HELEXPO, ο κ. Μάκης Φωκάς –πρόεδρος ΞΕΕ, καθώς και ο κ. Σταύρος Ανδρεάδης –επίτιμος πρόεδρος ΣΕΤΕ. Επίσης παρέστησαν ο κ. Korneev –πρόεδρος της RUTI (RussianUnionofTravelIndustry), ο κ. `Ακης Κελεπέσης –πρόεδρος της ECTAA, ευρωβουλευτές, γενικοί γραμματείς Περιφερειών, νομάρχες της Β. Ελλάδας, πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού, δημοσιογράφοι του χώρου, αλλά και εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων της
Ελλάδας.
Στο σύντομο χαιρετισμό της, η πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κα Αργυρώ Φίλη, τόνισε την σημασία του θεσμού που έχει ως σκοπό να συμβάλλει στην προώθηση ποιοτικών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών και να επιβραβεύσει τα τουριστικά γραφεία για την προσπάθεια που κάνουν να επιτύχουν την
ολοκληρωμένη ενημέρωση -με όμορφο και καλαίσθητο τρόπο- τόσο του Έλληνα όσο και του ξένου τουρίστα καταναλωτή. Μάλιστα δήλωσε ότι από το 2009 στην εκδήλωση αυτή θα βραβεύονται εκτός από τα έντυπα, και τα καλύτερα websites των τουριστικών γραφείων.
Στη συνέχεια, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας ότι η αναγκαιότητα της τουριστικής αγοράς αυτή την εποχή απαιτεί την άμεση και στενή συνεργασία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης με τον ΗΑΤΤΑ και τους άλλους φορείς του Τουρισμού, τόσο για να προωθηθεί η ανάπτυξη του Τουρισμού, όσο και για να αντιμετωπιστεί η κρίση της αγοράς.

Τα βραβεία που δόθηκαν ήταν τα εξής:
- Κατηγορία “Ολοκληρωμένη Σειρά Εντύπων Προγραμμάτων”
Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος στο γραφείο Manessis.

- Κατηγορία “Έντυπο Εξερχόμενου Τουρισμού”
Τα βραβεία παρέδωσε η κα Aντζελα Γκερέκου στα γραφεία:
- Intermed (έντυπο “Καλό Ταξίδι”).
- HydraTravel (έντυπο “Εξωτικοί Προορισμοί”).
- Cosmorama (έντυπο “Ταξιδεύω σημαίνει Ονειρεύομαι”).

- Κατηγορία “Έντυπα Εισερχόμενου Τουρισμού”
Τα βραβεία παρέδωσε ο κ. Νίκος Σκουλάς, στα γραφεία:
- KalamakiTravel (έντυπο “Ελλάδα-Κρήτη-Σαντορίνη”).
- FenixTours (έντυπο “GreeceHotelGuides”).

- Κατηγορία “Εορταστικά Έντυπα”
Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος, στο γραφείο TopKinissis για το έντυπο “Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2008-2009”.

- Κατηγορία “Προβολή Ειδικών Προορισμών”
Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Αθανάσιος Οικονόμου στο γραφείο DreamTravel, για τα έντυπα DreamsofMaldives – DreamsofSeychelles.

- Κατηγορία “Έντυπα Εσωτερικού Τουρισμού”
Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Ηρακλής Βάλβης στο γραφείο GinisVacances, για το έντυπο “Ταξίδια στην Ελλάδα 2008”.

- Κατηγορία “Κρουαζιέρα”
Τα βραβεία παρέδωσε ο κ. Στέφανος Βλαστός, στα γραφεία:
- Navigator (για τα έντυπα CelebrityCruises, RoyalCaribbean Κρουαζιέρες Παγκόσμιες, Κρουαζιέρες στην Αλάσκα-Καραϊβική-Ευρώπη, Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο).
- VersusTravel (για το έντυπο Συναρπαστικές Κρουαζιέρες στα χρώματα και αρώματα του κόσμου).

- Κατηγορία “Συνεδριακός Τουρισμός & Spa”.
Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Αριστ. Θωμόπουλος, στο γραφείο AntelTravel (έντυπα Conventions & Incentives 2008, Ελλάδα-Κύπρος – SpaHolidays, Greece-Cyprus).

- Κατηγορία Yachting
Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Μάκης Φωκάς στο γραφείο VernicosYachts για τα έντυπα TheLandofYachting, BareboatCharteringintheEast. Mediterranean.
Το βραβείο για την επετειακή έκδοση για τα 34 χρόνια λειτουργίας του γραφείου Balakakis παρέδωσε ο κ. Νίκος Αγγελόπουλος, πρόεδρος του ΣΕΤΕ.
Τα μέλη της Επιτροπής Βραβεύσεως των Εντύπων για το 2008 ήταν:
- Μάκης Φωκάς – Πρόεδρος ΞΕΕ
- Βάσια Αβδελά – Marketing Manager Ολυμπιακής Αεροπορίας
- Παναγιώτης Υφαντής – Δημοσιογράφος
- Λύσανδρος Τσιλίδης – τ. πρόεδρος ΗΑΤΤΑ – μέλος ΔΣ ΗΑΤΤΑ
- Ιωακείμ Ιωακειμίδης – αντιπρόεδρος ΗΑΤΤΑ
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κριτήρια επιλογής ήταν η πληρότητα, η εξειδίκευση των εντύπων, αλλά και η ποιότητα και πρωτοτυπία της παροχής των προσφερόμενων υπηρεσιών, με σκοπό την στροφή της αγοράς προς την ποιότητα και την καινοτομία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top