Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςTο Trinity “ξαναβαφτίστηκε” ως Minoan International College
Αλλαγή επονομασίας

Tο Trinity “ξαναβαφτίστηκε” ως Minoan International College

Το ως τώρα γνωστό Διεθνές Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ Trinity (Trinity International School of Tourism Management), μετονομάστηκε σε Minoan International College. Σε εφαρμογή των διατάξεων του Νόμου 3696/2008 […]

Το ως τώρα γνωστό Διεθνές Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ Trinity (Trinity International<...> School of Tourism Management), μετονομάστηκε σε Minoan International College.

Σε εφαρμογή των διατάξεων του Νόμου 3696/2008 που πρόσφατα ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων), η οποία προβλέπει την αναγνώριση από το Υπουργείο Παιδείας εκείνων των μη-κρατικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που πληρούν τις προϋποθέσεις, το Trinity ανακοινώνει την άμεση αλλαγή του ονόματός του σε Minoan International College. Ο πρόεδρος του Minoan International College κ. Νίκος Σκουλάς, έκαμε την εξής δήλωση: “Επιλέξαμε ένα όνομα που προσδιορίζει καλύτερα την πραγματική ταυτότητα του Κολλεγίου και περιλαμβάνει τη γεωγραφική του θέση, τις πολιτιστικές μας καταβολές και τον διεθνή προσανατολισμό μας”. Και πρόσθεσε: “Το όνομα Minoan International College έχει το πλεονέκτημα ότι δεν περιορίζει το εύρος και το περιεχόμενο των σπουδών του, ενόψει μάλιστα της απόφασης τού ιδρύματος να επεκταθεί σε προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων”.

Η αλλαγή του ονόματος υπαγορεύτηκε επίσης από τη διάταξη του Νόμου, σύμφωνα με την οποία, τα μη-κρατικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που προσφέρουν τριτοβάθμια εκπαίδευση υποχρεούνται να χρησιμοποιούν τον όρο “ΚΟΛΛΕΓΙΟ” ως αναπόσπαστο μέρος του ονόματός τους. Επειδή το όνομα “Trinity College” εμφανίζεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, το Minoan International College (MIC) αποδίδει ακριβέστερα τη μοναδικότητά του και το ξεχωρίζει από άλλα Κολλέγια.

Υπενθυμίζεται ότι, στο Minoan International College, όλα τα μαθήματα διδάσκονται στην Αγγλική, οι δε φοιτητές και φοιτήτριές του προέρχονται από το εξωτερικό σε ποσοστό 60% περίπου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024