Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΥψηλή συμμετοχή στο 2ο International Tourism & Property Roadshow in London
Υπό την αιγίδα του Υπ. Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ και του ΟΠΕ

Υψηλή συμμετοχή στο 2ο International Tourism & Property Roadshow in London

Κορυφαίες επιχειρήσεις από τους κλάδους του τουρισμού και του real estate θα συμμετέχουν στο 2ο International Tourism & Property Roadshow, που διοργανώνει η εταιρεία Real Travel – Media Group στο […]

Κορυφαίες επιχειρήσεις από τους κλάδους του τουρισμού και του real estate θα συμμετέχουν στο 2ο International Tourism & Property Roadshow, που διοργανώνει η<...> εταιρεία Real Travel – Media Group στο Λονδίνο στις 11 Νοεμβρίου 2008. Συγκεκριμένα, στους χώρους του ιστορικού κτιρίου “The Foreign Press Association” (Αίθουσα των Ξένων Ανταποκριτών), όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, οι ελληνικές εταιρείες θα προβάλλουν και θα αναδείξουν τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού και της ακίνητης περιουσίας- παρουσιάζοντας τα αντίστοιχα τους προϊόντα. Μεταξύ αυτών θα συμμετέχουν οι: Olympia Resorts, Aristo Developers, Hellenic Homes, Εταιρία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, RCI, Aegean Suites, Kythea Resort, Goutos Real Estate, Πρωτέας, Δομοσύνδεση, Α.Ε.Τ.Ε , Spa Solution κ.ά.

Στα περίπτερα των συγκεκριμένων -και όχι μόνο- εκθετών θα περιηγηθούν εκπρόσωποι διεθνών επενδυτικών οίκων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, tour operators, μεσιτικών γραφείων κ.λπ. που έχουν προσκληθεί από εξειδικευμένες βρετανικές εταιρείες δημοσίων σχέσεων για λογαριασμό της Real Travel Media Group.

Το προηγούμενο βράδυ από την ημέρα τέλεσης του 2ου International Tourism & Property Roadshow in London, στις 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Gala Dinner στο ξενοδοχείο London Marriott. Σημαίνουσα θέση στο γεύμα θα έχουν οι εκθέτες στην εκδήλωση, Βρετανοί επιχειρηματίες από τους τομείς και της παραθεριστικής κατοικίας και εκπρόσωποι ελληνικών τουριστικών φορέων. Βασικός ομιλητής στο Gala Dinner θα είναι ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρίας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας. Υπογραμμίζεται ότι η Αθήνα, μέσω της ETOAA, θα είναι ο τιμώμενος προορισμός στο 2ο International Tourism & Property Roadshow in London.

Επισημαίνεται ότι το 2ο International Tourism & Property Roadshow in London πραγματοποιείται στο περιθώριο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου, η οποία συγκεντρώνει επιχειρηματικές προσωπικότητες του παγκόσμιου τουρισμού, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και σε αυτούς να παρακολουθήσουν την εν λόγω εκδήλωση. Η εκδήλωση της Real Travel Media Group τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ και του ΟΠΕ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024