Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχειακά Βραβεία "Μορφέας" της HELEXPO

Πολλαπλή βράβευση του Porto Carras Grand Resort

Τατιάνα Ρόκου - 06 Νοέμβριος 2008, 00:00

Αποσπώντας τρία Αργυρά βραβεία στα Ξενοδοχειακά βραβεία Μορφέας 2008, το Porto Carras Grand Resort πρωταγωνίστησε για<...>

μια ακόμη χρονιά στους διαγωνισμούς της Helexpo. Τα βραβεία ΜΟΡΦΕΑΣ είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη Helexpo, στα πλαίσια της 24ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της ελίτ των ξενοδοχειακών μονάδων. Η αξιολόγηση έγινε με κριτήρια την ποιότητα των υπηρεσιών, τις εγκαταστάσεις, τη συμπεριφορά του προσωπικού, την αμεσότητα της εξυπηρέτησης και την ποιότητα της φιλοξενίας συνολικά. Οι ποιοτικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από μια κριτική επιτροπή  πιστοποιημένων mystery guests της εταιρείας TUV Hellas, οι οποίοι επισκέφθηκαν incognito τα υποψήφια ξενοδοχεία, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Οι κατηγορίες βράβευσης αφορούν το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης, το καλύτερο παραθεριστικό ξενοδοχείο, το καλύτερο boutique ξενοδοχείο, το φιλικότερο ξενοδοχείο για παιδιά, το καλύτερο ξενοδοχειακό spa και τέλος το καλύτερο ξενοδοχείο βουνού.

Το Porto Carras Grand Resort αναδείχθηκε στην πρώτη πεντάδα σε τρεις κατηγορίες με τα ξενοδοχεία Μελίτων και Σιθωνία, τα οποία αναδείχθηκαν  ανάμεσα στα καλύτερα “Παραθεριστικά ξενοδοχεία”, αποσπώντας από ένα αργυρό Μορφέα το καθένα, ενώ το ξενοδοχείο Σιθωνία απέσπασε και τον αργυρό Μορφέα στην κατηγορία “Φιλικότερο ξενοδοχείο για παιδιά”.

Η βράβευση για τα Ξενοδοχειακά Βραβεία Μορφέας πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της Philoxenia 2008, παρουσία του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Aρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος και απένειμε κάποια από τα βραβεία. Εκ μέρους του Porto Carras Grand Resort τα βραβεία παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του συγκροτήματος, κ. Γιώργος Χατζηιωσήφ.

Παράλληλα, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία των Philoxenia Tourism Awards και για τα βραβεία Μορφέας, το Porto Carras Grand Resort προσέφερε δύο τριήμερες φιλοξενίες σε σουίτα των ξενοδοχείου Μελίτων και Σιθωνία για τους τυχερούς νικητές της κλήρωσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top