Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ επίσημη πανευρωπαϊκή παρουσίαση του OvalSpa στη Θεσσαλονίκη
Πρωτοποριακό μηχάνημα προσωπικού spa, υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής

Η επίσημη πανευρωπαϊκή παρουσίαση του OvalSpa στη Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη πανευρωπαϊκή παρουσίαση του OvalSpa στη Philoxenia 2008, από την Oval Health & Beauty. To Oval Spa είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα, προσωπικού spa, υψηλής τεχνολογίας […]

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη πανευρωπαϊκή παρουσίαση του OvalSpa στη Philoxenia 2008, από την Oval Health &<...> Beauty. To Oval Spa είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα, προσωπικού spa, υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής το οποίο διαθέτει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα χαλάρωσης, ευεξίας, μασάζ και αναζωογόνησης. Το OvalSpa ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μηχανήματα προσωπικού spa, καθώς προσφέρει τις τέσσερις πιο διαδεδομένες θεραπείες χαλάρωσης, αναζωογόνησης, ευεξίας και ομορφιάς είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά όλες μαζί:
– Steam spa
– Αρωματοθεραπεία
– Φωτοθεραπεία – Χρωμοθεραπεία
– Μασάζ Shiatsu (δάχτυλοπιέσεων)
και όλα τα παραπάνω με την συνοδεία της αγαπημένης μουσικής spa μέσω usb mp3 player.

Οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά δύο μοναδικά μηχανήματα OvalSpa, να παρακολουθήσουν ζωντανή επίδειξη του μηχανήματος και να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας χρήσης αλλά και εφαρμογής του σε σουίτες ξενοδοχείων, spa ξενοδοχείων, ειδικούς χώρους OvalSpa των επιχειρήσεων τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για το μοναδικό marketing που μπορεί να χρησιμοποιήσει η κάθε εταιρεία στο χώρο της για την προβολή και χρήση του προϊόντος όσο και για τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που θα έχει με την απόκτηση του OvalSpa και τη μόνιμη υποστήριξη της Oval Health & Beauty. Τέλος, η Helexpo τίμησε, με την ενέργεια να κληρώσει δύο OvalSpa μηχανήματα στο κοινό, την πρώτη πανευρωπαϊκή του παρουσίαση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024