Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
"Ανωβολιός" και "Xenia Volou"

Πρωτιές για μέλη-ξενοδοχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Νοέμβριος 2008, 00:00

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν δύο από τα μέλη-ξενοδοχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, στα πλαίσια<...>

των Philoxenia Tourism Awards τα οποία απονεμήθηκαν στα εγκαίνια της 24ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia της Θεσσαλονίκης, επιβραβεύοντας τη συνέπεια των ξενοδοχείων σε θέματα φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών. Και τα δύο ξενοδοχεία τιμήθηκαν με το βραβείο του “Αργυρού Μορφέα”. Συγκεκριμένα, το παραδοσιακό κατάλυμα “Ανωβολιός” στον `Αγιο Γεώργιο Νηλείας Πηλίου κέρδισε το βραβείο για το “Καλύτερο Ξενοδοχείο Βουνού ή Εξοχής” και το ξενοδοχείο “Xenia Volou” στο Βόλο διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες. Απέσπασε βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης”, καθώς και στην κατηγορία “Φιλικότερο Ξενοδοχείο για Παιδιά”.

Τα βραβεία παρέλαβαν η κα Βικοπούλου από το παραδοσιακό κατάλυμα “Ανωβολιός”, καθώς και ο κ. Αλεξόπουλος από το ξενοδοχείο “Xenia Volou” αντίστοιχα, από την κα Έμη Λιβανίου, η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς των βραβείων της Philoxenia. Τα τρία αυτά βραβεία, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία τόσο για το “Ανωβολιός” όσο και για το “Xenia Volou”, αφού στην ουσία τους τα απένειμαν κατόπιν αξιολόγησης “μυστικοί επιθεωρητές” που επισκέφτηκαν τα ξενοδοχεία. Φέτος, για πρώτη φορά και προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη αξιοπιστία στις αξιολογήσεις των επιθεωρητών, η HELEXPO συνεργάστηκε με το διαπιστευμένο φορέα TUV Hellas, χρησιμοποιώντας μόνον πιστοποιημένους επιθεωρητές.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας θα ήθελε δημόσια να τους συγχαρεί θερμά για αυτή την τόσο σημαντική τιμητική διάκριση και να τους ευχηθεί καλή συνέχιση των διακεκριμένων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών που προσφέρουν στον ελληνικό τουρισμό αλλά και να ευχηθεί και στα υπόλοιπα μέλη της να εξασφαλίσουν σε παρόμοιες εκδηλώσεις κάποιο τιμητικό βραβείο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top